MM-kiekkolipuille kovat hinnat! Kisajärjestäjät kertoivat yleisön paluusta – suomalaisilla toivoa päästä katsomoihin

Yleisö pääsee paikan päälle jääkiekon MM-kisoihin tiistaista lähtien. Kisajärjestäjät julkaisivat lauantaina yksityiskohtia, miten yleisöjärjestelyt aiotaan toteuttaa. Samalla järjestäjät julkaisivat lippujen hinnat sekä kertoivat muun muassa siitä, voivatko Suomesta tulevat fanit päästä paikan päälle peleihin.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Latvian hallitus myönsi MM-kisojen järjestäjille luvan päästää faneja paikan päälle peleihin 1.6. lähtien. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäiset yleisöpelit nähdään alkulohkon päätöskierroksella tiistaina.

Katsomoon saapuvien fanien on pidettävä maskeja kasvoillaan koko areenalla olon ajan. Katsojille ei myydä ruokaa tai juomia pelien aikana.

Järjestäjät saavat ottaa 2660 katsojaa Riian pääareenalle ja 1058 katsojaa Olympic Sport Centeriin eli kisojen kakkoshalliin.

Mikäli katsoja haluaa ostaa lipun, hänen on todistettava, että hän on joko sairastanut koronan tai saanut rokotuksen koronavirusta vastaan. Liput otteluihin myydään yksi peli kerrallaan -systeemillä.

Lippujen hinnat:

Alkulohkon päätöskierros

110€

Puolivälierät

165€

Välierät

220€

Pronssiottelu

280€

Finaali

340€

Tällä hetkellä hyvin harvasta maasta voi matkustaa Latviaan ilman, että joutuu 10 päivän karanteeniin. Sen sijaan lista "punaisista maista", joista matkustavilta vaaditaan eristäytyminen, on pitkä. Kisojen järjestelykomitean toimitusjohtaja Edgars Buncis antoi suomalaisfaneille toivoa päästä katsomaan otteluita turnauksen huipennuksessa.

– Tällä hetkellä on olemassa merkkejä, että Suomi olisi todennäköisesti poistumassa listalta. Jatkamme maanantaina neuvotteluita viranomaisten kanssa, ja toivomme, että asiat etenevät. Jos Suomi poistuu listalta, ja saamme tarkistettua Suomen turvallisuusmääräykset, otamme ilolla suomalaiset kisakatsomoihin, Buncis totesi MTV Urheilulle.

Lue myös:

    Uusimmat