Mitä tunarointia! Ruotsalaispuolustus sähläsi kiekon omaan maaliin – Latvia härnää Ruotsia

Ruotsalaiskaksikko Mattias Ekholm ja Loui Eriksson hölmöili toden teolla Ruotsin ja Latvian välisen ottelun päätöserässä.

Lukemin 2-1 ottelua johtanut Ruotsi sai kylmää vettä niskaansa kolmannessa erässä, kun Latvia nousi erän alkuhetkillä tasoihin erikoisella osumalla.

Latvian tasoitus oli Ekholmin ja Erikssonin epäonnekkaan yhteispelin tulos. Kiekko jäi pyörimään Ruotsin maalille vaarallisesti, ja puolustaja Ekholm yritti purkaa kiekon voimalla väljemmille vesille.

Ekholmin purku kolahti kuitenkin suoraa maalille liukunutta Erikssonia jalkoihin ja kiekko lipui Ruotsin omaan maaliin.

Ottelua voi seurata C More Sport 1 -kanavalta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta.