Mitä tapahtui Kimmo Ojalalle? Yli 20 vuotta vanhan murhamysteerin tutkinta jatkuu – maastoetsinnät käynnistetään ruumiin löytämiseksi

4:39
MTV Uutisten rikostoimittaja kertoo Kimmo Ojalan tapauksen tutkinnan käänteistä.

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo siirtyvänsä uuteen vaiheeseen vuonna 1999 kadonneen Kimmo Ojalan tapauksen tutkinnassa. 

Poliisi ilmoitti aiemmin tänä vuonna alkaneensa tutkia yli 20 vuotta vanhaa tapausta murhana.

Poliisi kertoo suorittaneensa useita kuulusteluja tapaukseen liittyen kevään 2020 jälkeen. 

Ojala nähtiin viimeisen kerran huoltoasemalla Ristiinassa kesäkuussa 1999. Sieltä hänen uskotaan jatkaneen matkaa mökilleen Mikkeliin, mutta ei ole varmaa pääsikö hän koskaan perille. Lue lisää tapauksen käänteistä ja tutkinnasta täältä.

Poliisi kertoo siirtyvänsä nyt seuraavaan vaiheeseen tapauksen tutkinnassa ja aloittavansa maastoetsinnät tällä viikolla. Etsintöihin hyödynnetään uusinta tekniikkaa sekä myös perinteisiä menetelmiä, kuten ruumiskoiria. 

Myös muita toimenpiteitä tapauksen selvittämiseksi on tällä hetkellä käynnissä. Näistä poliisi kertoo kuitenkin tiedottavansa vasta myöhemmin. 

Poliisi kertoo päässeensä tutkinnassa eteenpäin pitkälti kuulustelemalla ihmisiä, jotka ovat vuosien jälkeen halunneet avautua Ojalan tapaukseen liittyvistä seikoista. 

Poliisi kertoo ottavansa mielellään vastaan lisää vinkkejä puhelimitse numeroon 050 447 9574 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja