Mitä sinkkuelämässä on sellaista, jota parisuhde ei vain voi tarjota? Raati vastaa: "Ehdottomasti sinkkuelämä on parempaa..."

0:48
Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt?

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys raadille: Onko/oliko elämä sinkkuna parempaa, ja millä tavalla? Mitä sinkkuelämässä on sellaista, jota parisuhde ei vain voi tarjota?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"Sinkkuna voi syyttää vain omaa saamattomuuttaan, jos kämppä on paskainen tai kaupassa ei jaksa käydä, ja sen vuoksi illalliseksi on einespizzaa. Parisuhteessa saattavat arkiset asiat lipsahtaa riidaksi."
– Nainen, 43, naimisissa

"Ehdottomasti sinkkuelämä on parisuhdetta parempaa, ja ei suhteessa pitäisikään olla kuin silloin, kun se on aivan välttämätöntä, esimerkiksi rakkauden vuoksi. Parisuhteelta ei pidä odottaa mitään, mitä et pysty itse sinkkuna itsellesi järjestämään."
– Nainen, 39, parisuhteessa

"Sinkkuna on hyvä aika kokeilla omaa seksuaalisuuttaan, harrastaa itsetutkiskelua sekä miettiä, mitä hakee kumppanilta ja elämältä. Kun asiat ovat selvillä, suhteessa toisen kanssa on mukavampaa."
– Nainen, 21, parisuhteessa

"Elämä sinkkuna ei ollut parempaa, mutta tietyntyyppistä vapautta siinä on, kun ei ole tilivelvollinen kenellekään. Parisuhteessa saa jakaa ilot ja surut toisen kanssa. En haluaisi vaihtaa kahdeksan vuoden parisuhdetta sinkkuelämään, rakastan miestäni paljon."
– Nainen, 35, parisuhteessa

"Sinkkuelämä tuntuu näin suhteessa olevana olevan hienoa lähinnä muistoissa ja unelmissa. Sitä miettii, että oi, miten jännittävää olikaan, kun ei koskaan tiennyt, kenet vaikkapa yöelämässä tapaa. Tosiasiassa menin aina kotiin yksin, koska ei niitä leffojen maagisia kohtaamisia tapahdu oikeastaan ikinä. Vaikka sinkkuna on esimerkiksi vapaus tehdä, mitä lystää, mielestäni kivointa on tehdä kaikkea rakkaan ja tärkeän kumppanin kanssa. Eli suhde antaa enemmän kuin sinkkuelämä".
– Nainen, 34, avoliitossa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja