Mitä naiset haluavat miehestä? Top 10

Oletko joskus kuullut sanonnan, että miehet ovat marsista ja naiset venuksesta? What women want from men.com sivusto listasi 10 asiaa, joita nainen miehestä haluaa.

1. Nainen haluaa, että mies antaa sympatiaa ei ratkaisuja

Kun nainen puhuu ongelmistaan, miehen tulisi kuunnella naisen huolia eikä tarjota ratkaisuja ongelmaan. Nainen haluaa puhumalla kiinnittää miehen huomion ja se on hänen tapansa purkaa tunteita ja sisällä olevaa pahaa oloa.

2. Enemmän halailua

Nainen tuntee itsensä laiminlyödyksi, jos mies halailee häntä vain silloin, kun hän haluaa seksiä. Nainen pitää siitä, että mies pitää häntä kädestä kiinni, halailee ja pussailee muutenkin.

3. Romanttisuutta kehiin

Miehen ei tulisi koskaan kohdella naista samalla tavoin kuin kavereitaan. Naiset haluavat, että mies näyttää välittämisensä rakkaudenosoituksilla ei kaverillisilla toimilla.

4. Rakastelua, ei vain seksiä

Naiset tarvitsevat yleensä emotionaalisen siteen mieheen ennen kuin voivat täysillä heittäytyä petipuuhiin. Naiset haluavat rakastella kokonaisvaltaisesti.

5. Naiset pitävät siisteistä miehistä

Nainen ei pidä siitä, että hän joutuu täysipäiväiskesi kodinhengettäreksi. Ja siihen rooliin hän joutuu, jos mies jättää likaiset vaatteensa ympäri asuntoa, ei koskaan tiskaa astioita eikä tiedä mikä on imuri.

6. Nainen haluaa pitkän esiliekin

Viiden minuutin esileikki ei riitä naisille. Pitkä hyväily takaa sen, että nainenkin nauttii intiimistä yhdessäolosta. Ja kun nainen nauttii, mies saa parempaa seksiä. Kumpikin hyötyy lopputuloksesta.

7. Emotinaalisesti avoin mies

Mies joka harvoin tai ei juuri koskaan jaa tunteitaan naisensa kanssa, turhauttaa naista. Mies joka kykenee puhumaan tunteistaan naiselle saa häneen syvemmän yhteyden. Emotionaalisesti sitoutunut nainen tuntee miehensä kanssa syvempää yhteyttä, ja tilanne tekee yleensä molemmat onnellisemmaksi.

8. Keskusteleva mies

Mikäli mies ei ole kykeneväinen keskustelemaan naisensa kanssa muista asioita, kuin perheen raha-asioista, taloudenhoidosta, lapsista, tai töistä, yhteiselo tulee olemana hyvin tylsää. Jos pariskunta pystyy avoimeen keskusteluun elokuvista, kirjoista, lapsuuden muistoista tai tulevaisuuden unelmista, on yhteiselo jo paljon paremmalla tolalla.

9. Intohimoinen mies

Naiset haluavat miehen, joka suhtautuu asioihin intohimoisesti. ”Ihan sama” – tyyppiset miehet eivät kiinnosta ketään. Miehet tuntevat luonnollisesti intohimoa erinäisiin asioihin kuten harrastuksiin sekä uraansa. Mikäli miehet saavat toteuttaa myös omia juttujaan, saa nainenkin tuosta intohimosta osansa.

10. Tasavertaista kumppanuutta

Molemmat tietävät, ettei rahan tuominen kotiin riitä. Nainen tarvitsee emotionaalista tunnesidettä. Nainen myös haluaa, että mies tekee osansa yhteisten lasten eteen muun muassa viettämällä aikaa heidän kanssaan. Mikäli mies osaa sanoa goodbye ”naistentöitä” ajatukselle, on naisen rakkaus jo verroin suurempaa.

Koonti: MTV3-Helmi
Lähde: What women want from men.com
Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat