Mitä nainen sanoo seksin aikana – ja mitä hän todella tarkoittaa!

Mitä naisen sanomat lauseet rakastelun aikana todella tarkoittavat? Ota selvää!

Kenties miehestä on toisinaan vaikea arvata, mitä nainen rakastelun aikana haluaa. Jonkinasteinen mysteeri se kenties onkin, sillä tutkimusten mukaan naisten on usein vaikeaa ilmaista, mitä he haluavat makuuhuoneessa ja monella on vaikeuksia tunnistaa omat seksuaaliset mieltymyksensä. Onko miehellä siis toivoa oppia tulkitsemaan naisen toiveita, jos hän itsekään ei tiedä mitä haluaa?

Nainen sanoo: "Älä lopeta."

Mies ajattelee: "Hän nauttii todella, minun tulisi jatkaa kovemmin ja nopeammin."'

Nainen tarkoittaa: "Älä muuta mitään – siis yhtään mitään."

– Kun nainen sanoo "älä lopeta", hän tarkoittaa "älä muuta toimintaasi", kertoo seksi- ja ihmissuhdeasiantuntija professori Pepper Schwartz Washingtonin yliopistosta.

Kohdat, jotka tuottavat naiselle mielihyvää, ovat hyvin tarkoin määrätty. Jos mies vaihtaa hiukankin asentoa, saattaa naisen orgasmi jäädä saamatta.

Nainen sanoo: Ei mitään.

Mies ajattelee: "Hän ei nauti seksistä."

Nainen tarkoittaa: "Saan kohta orgasmin."

Tottahan toki jotkut naiset voivat kiljua kuin pornotähdet konsanaan – mutta jotkut hengittävät rauhallisemmin ja muuttuvat hiljaisiksi juuri ennen orgasmia.

– Moni mies ajattelee, että nyt nainen ei ole tyytyväinen, mutta jos muutat toimintaasi erilaiseksi, hän saattaa joutua kauemmaksi orgasmista. Tämä ei kuitenkaan päde kaikkiin. Jos et ole ihan varma, kysy häneltä, Schwartz opastaa miehiä.

Nainen sanoo: "Olen masturboinut useammin viime aikoina."

Mies ajattelee: "Seksi minun kanssani ei riitä."

Nainen tarkoittaa: "Olet saanut minut haluamaan seksiä useammin."

Kinseyn laitoksessa tehdyssä tutkimuksessa selvisi, että mitä enemmän naiset harrastavat seksiä, sitä enemmän he tuntuvat haluavan seksiä. Mitä intiimimmin pari on yhdessä, sitä todennäköisemmin nainen masturboi.

– Itsetyydytys saa sekä miehet että naiset virittäytymään enemmän ymmärtämään heidän seksuaalisia halujaan ja tarpeitaan. Mitä enemmän nainen tyydyttää itseään, sitä itsevarmempi ja luottavaisempi hän on miehen kanssa, Schwartz sanoo.

Schwartz painottaa kommunikaation olevan avain hyvään parisuhteeseen. Jos miehestä tuntuu vaikealta selvittää naisen mietteitä seksistä, asiasta pitää puhua yhdessä.

AVA

Lähde: Blogs.menshealth.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja