Mitä miesten MM-viestimitali vaatii? Jari Isometsä naulaa Suomen menestysjahdin kulmakiven

3:18
Perttu Hyvärinen ennakoi viestikisaa MTV Urheilulle.

MTV Urheilun maastohiihtoasiantuntija Jari Isometsä korostaa perinteisen osuuksien merkitystä Suomen menestysjahdissa miesten MM-viestissä Seefeldissä perjantaina. 

Suomi jahtaa ensimmäistä miesten viestin arvokisamitalia 10 vuoteen joukkueella Ristomatti HakolaIivo NiskanenMatti HeikkinenPerttu Hyvärinen

Isometsän mielestä pelin henki on Suomen kannalta hyvin selvä. 

– Suomen viestin kulmakivi on se, että joukkue on kahden osuuden jälkeen kärkiporukassa, ja vielä mielellään niin, että päävastustajat Ranska ja Ruotsi etunenässä olisivat jääneet Suomesta reilusti. Sitten Venäjän ja Norjan antama vetohyöty saataisiin käyttöön vapaan osuuksilla, Isometsä ennakoi. 

– Tähän se Suomen mitalisauma perustuu. Hakolan hartioilla on nyt paljon painoa. Hänen pitää onnistua ykkösosuudella, Isometsä jatkaa viitaten Hakolan hieman alavireisiin suorituksiin

Heikkinen on usein nähty Suomen ankkurina, mutta nyt vastuun ottaa Hyvärinen – ensimmäistä kertaa arvokisoissa. 

– Sillä ei periaatteessa ole merkitystä, onko ankkurina Hyvärinen vai Heikkinen. He ovat jotakuinkin saman tasoisia loppukirihiihtäjiä, Isometsä summaa. 

Viesti alkaa klo 14.15. 

2:00
Matti Heikkisen ennakkokommentit viestistä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja