Mitä kävi mahtisuvun vesalle? Tori Spelling ei selviä huimasta luottokorttivelastaan

Näyttelijä Tori Spelling ei ole saanut kuitattua kymmenien tuhansien dollareiden luottokorttilaskuaan.

American Express on haastanut 42-vuotiaan Beverly Hills 90210 -tähden Tori Spellingin oikeuteen, sillä hän ei ole saanut maksettua hulppeisiin summiin kohonnutta luottokorttilaskuaan.

Luottokorttitase on People-lehden saamien tietojen mukaan muikeat 37 981, 97 dollaria. Summa vastaa noin 34 853 euroa.

Spellingin tililtä oli yritetty lyhentää summaa 1070 dollarilla kesäkuun 26. päivä, mutta maksu ei mennyt läpi.

Sittemmin hänen olisi tullut suorittaa 1477 dollarin vähimmäismaksu 18. elokuuta, mutta rahoja ei ole näkynyt.

American Expressin 13. tammikuuta nostamassa oikeusjutussa Spellingiä pyydetään maksamaan koko velkansa sekä korot mahdollisimman pian.

Näyttelijän äiti Candy Spelling on kertonut auttavansa tytärtään tämän menoissa, kuten lasten koulumaksuissa, asumiskuluissa ja ruoassa. Hän ei kuitenkaan aio maksaa ylimääräisä laskuja, kuten hulppeaa luottokorttimaksua.

Spellingin isä, tv-moguli Aaron Spelling kuoli vuonna 2006. Miehen arvioitu varallisuus oli 500 miljoonan dollarin tietämillä. Tytär sai omien sanojensa mukaan vain 800 000 dollaria.

Tv-tähti on kertonut miehensä Dean McDermottin kanssa, että heidän rahahuolensa alkoivat vuonna 2011, kun Spellingistä kertonut TORI-ohjelma ei pärjännyt toivotulla tavalla ja he myivät kotinsa Kaliforniassa tappiollisesti.

Pari on joutunut leikkaamaan menoistaan. Lasten syntymäpäiviä vietetään aiempaa maltillisemmin ja McDermott jätti menemättä vasektomia-toimenpiteeseen, sillä siihen ei ollut varaa.

Lue myös:

    Uusimmat