Mitä juontajalle juotettiin? Kalle Lamberg yllätettiin suorassa lähetyksessä: "Jos tämä ei ole vettä ohjelma loppuu tähän"

Gasellit ottivat osaa Kalle Lambergin johtamaan erikoiseen peliin Possen suorassa lähetyksessä. 

Rap-yhtye Gasellit vieraili Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 26. lokakuuta. Yhtye pääsi pelaamaan jo toista kertaa Possen kuluvalla kaudella nähtyä peliä nimeltään Blumtsi Blum. Pelin neitsytmatkalla nähtiin kauden alussa näyttelijä Lauri Tilkanen.

Pelin ideana on se, että juontaja Kalle Lamberg kurlaa vedellä kappaleita, jotka joukkueiden on tunnistettava. Tällä kertaa oli jo alusta asti selvää, että juontaja Jarppi Leppälän joukkue oli selkeästi voitokkaampi, kuin Viivi Pumpasen luotsaama joukkue.

Kisa sujui aluksi kaikkien puolesta ongelmitta, kunnes tultiin kolmannen mukin kohdalle. Aiemmat mukit olivat läpinäkyvää lasia, mutta kolmas oli perinteinen kahvimuki, jonka sisältö ei näkynyt ulkopuolelle.

Otettuaan hörpyn mukista Lambergin ilme vääntyi saman tien erittäin tuskaiseksi ja oli selvää, että muki ei pitänytkään sisällään vettä. 

Kurlattuaan kappaleen Jarppi arvasi sen olevan Michael Jacksonin Thriller, joka oli oikea vastaus. Kalle ei itse osannut iloita kilpailijan oikeasta vastauksesta. 

– Huh mitä vettä oli! Kalle totesi yskien. 

– Okei jatketaan, jos tämä ei ole vettä tämä ohjelma loppuu tähän.

Kallen ilmeistä päätellen loput mukit pitivät kuin pitivätkin sisällään vettä, ja kisa saatiin käytyä loppuun. Jarpin joukkue selvisi voittajaksi, ja häviäjät saivat rangaistukseksi kunnon annokset jääpaloja niskaansa.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat