Mitä Janis Joplinilla oli aina käsilaukussaan?

Naisen käsilaukku on suuri mysteeri, varsinkin kun puhutaan rocklegenda Janis Joplinista.

Rolling Stone lehteen kirjoittanut David Dalton matkusti kesällä 1970 Janis Joplinin mukana Festival Express kiertueella, vain kolme kuukautta ennen rocklegendan kuolemaa. Daltonin kirjoitukset ja kokemukset Janisin seurassa ovat inspiroineet elokuvan Gospel According to Janis, joka ilmestyy vuonna 2012.

Daltonin mukaan Janisilla oli pakkomielle kantaa koko elämäänsä kassissa, kertoo thehairpin.com.

Daltonin kirjoittama pokkari Piece of My Heart listaa tarkasti, mitä omaperäisellä 27-vuotiaalla laulajattarella oli aina käsilaukussaan. Sieltä löytyi kaksi elokuvalippua, savukeaski, antiikkinen holkki, useita hotelli- ja motellihuoneiden avaimia, paketti nenäliinoja, puuterirasia ja useita meikkirasioita, läjä kulmakyniä, jotka oli sidottu yhteen kuminauhalla, osoitekirja, tusinoittain paperinpalasia, käyntikortteja, tulitikkuaskien kansia, joihin oli raapustettu lähestulkoon luettavissa olevia puhelinnumeroita.

Lisäksi laukussa oli plektroja, tyhjä pullo Southern Comfortia, taskumatti, American Airlinesilta oleva avattu pakkaus macadamia pähkinöitä, Johnny Cashin ja Otis Reddingin kasetteja, purkkaa, aurinkolaseja, luottokortteja, aspiriinia, kynälajitelma ja muistilehtiö, korkkiruuvi, herätyskello, Time-lehti sekä Zelda Fitzgeraldin elämäkerta ja Thomas Wolfen kirjoittama Look Homeward, Angel.

MTV3/Helmi

Lähde: Thehairpin.com

Kuvat: Kuvituskuva Shutterstock, Janis Joplinin kirje Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja