Mitä heille kuuluu nyt? Ensitreffit-pari Olli ja Katja avautuvat suhteestaan: "Minusta tuntuu kuitenkin, että tämä oli rakkauden kesä"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana olleet Katja ja Olli kertovat suhteensa nykytilasta ohjelman kuvausten jälkeen.

Kauden viimeisessä Ensitreffit alttarilla -ohjelman jaksossa Katja ja Olli päättivät lopettaa avioliiton ja säilyttää hyvän ystävyyssuhteensa.

Nyt kuukausia ohjelman kuvauksien jälkeen he ovat edelleen hyvissä väleissä keskenään.

– Me näemme Katjan kanssa joka viikko pubivisassa. Katja tuli meidän joukkueeseemme. Nähdään silloin tällöin muutenkin. Käydään syömässä tai jotain sellaista. Ollaan ihan kavereita, Olli kertoo.

Ex-pari avaa vielä lopullisia eropäätöksen syitä.

– Se jäi kuitenkin siihen kaveruuden tasolle. Ei päästy siitä etenemään, vaikka se voi olla hyvä pohja parisuhteelle, Katja kertoo.

– Totta kai se on pettymys, että tästä ei parisuhdetta tullut, Olli kertoo.

"Ajattelin, että tästä voidaan vielä jotakin saada"

Lopullinen eropäätös oli yhteinen, vaikka Olli olisikin ollut vielä valmis katsomaan suhteen etenemistä.

– Elättelin toiveita pidempään. Ajattelin, että tästä voidaan vielä jotakin saada. Seksuaalinen vetovoima on minulle asia, joka tulee vasta myöhemmin, kun opin paremmin tuntemaan.

– En oleta ja odota, että sitä olisi välttämättä tullut näin lyhyessä ajassa vielä. Ajattelin, että sitä olisi voinut katsoa vielä pidemmällekin, Olli kertoo.

Kaikesta huolimatta Olli kokee kesän olleen rakkaudentäyteinen.

– Vaikka lopputulos ei ollut toivottu, tuntuu minusta kuitenkin, että tämä oli rakkauden kesä. Se oli niin vahvasti läsnä se toiveikkuus, hän jatkaa.

Haku Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännelle tuotantokaudelle on alkanut!

Lue myös:

    Uusimmat