Missäs sitä nyt oltiinkaan? Cristiano Ronaldolle sattui saudiseuran lehdistötilaisuudessa kiusallinen lipsahdus

0:34
Cristiano Ronaldolla menivät maat sekaisin ensimmäisessä Al Nassr -lehdistötilaisuudessaan

Cristiano Ronaldo esiteltiin tiistaina Riadissa saudiarabialaisen Al Nassrin tuoreimpana hankintana. Tilaisuudessa hän pääsi muun muassa vastamaaan runsaasti keskustelua herättäneen siirtonsa kriitikoille, mutta vastaus ei mennyt kaikilta osin aivan putkeen.

Ronaldo, 37, korosti, ettei siirto suinkaan tarkoita sitä, että hänen uransa jalkapalloiijana olisi ohi – niin kuin monet ovat sen tulkinneet. Ronaldon mukaan jalkapallomaailma ei ole enää sellainen kuin ennen, ja tästä saatiin osoitus muun muassa marras-joulukuun MM-kisoissa, joissa maailmanmestari Argentiinan ainoa tappio tuli lohkovaiheessa juuri Saudi-Arabialle.

Hän myös kehui Saudi-Arabian sarjaa kovatasoiseksi

– Ihmiset eivät tiedä sitäkään, mutta minä tiedän, koska olen nähnyt paljon pelejä.

Ronaldon mukaan siirto Saudi-Arabiaan oli täysin hänen oma valintansa. Hän kertoi saaneensa lukuisia tarjouksia niin Euroopasta kuin Pohjois-Amerikasta mutta halunneensa olla Al Nassrin suuntaan sanojensa mittainen.

Joidenkin huhujen mukaan Ronaldon 2,5-vuotisessa sopimuksessa olisi pykälä, joka mahdollistaisi lainasiirron Newcastleen, mikäli saudiomistuksessa oleva valioliigaseura lunastaa ensi kaudeksi paikan Mestarien liigassa. Muun muassa ESPN:n lähteiden mukaan nämä väitteet eivät kuitenkaan pidä paikkaansa.

Ronaldo itsekin korosti pelien Euroopassa olevan nyt hänen osaltaan pelatut, koska hän on voittanut jo kaiken ja päässyt edustamaan maailman suurimpiin lukeutuvia seuroja.

Muuten harkituista ja hyvin valmistelluista lausunnoista huolimatta Ronaldolle sattui tiistain lehdistötilaisuudessa yksi kiusallinen lipsahdus. Sen voit katsoa jutun yläreunassa olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja