Lähde: Cristiano Ronaldon sopimuksen kohupykälä "valetta" – supertähti täräytti omituisen lausunnon

3:21
Cristiano Ronaldo laukoi omituisia väitteitä lehdistötilaisuudessa Saudi-Arabiassa.

ESPN:n tietojen mukaan Marcan tiistaina uutisoima Cristiano Ronaldon poikkeuksellinen sopimuspykälä Newcastle-kytköksestä ei pidä paikkansa.

Espanjalaislehti Marca uutisoi, että Cristiano Ronaldon tuoreessa Al Nassr -sopimuksessa olisi pykälä, joka mahdollistaisi Ronaldon lainaamisen  saudiomisteiseen Newcastlen joukkueeseen, jos se etenee ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

ESPN:n mukaan Marcan tieto on "valetta". Amerikkalaismedia perustaa tietonsa nimeltä mainitsemattomiin lähteisiin.

Ronaldosta tuli tuoreen Al Nassr -sopimuksen myötä maailman parhaiten palkattu jalkapalloilija. Portugalilainen saa Saudi-Arabiasta uuden sopimuksensa ansiosta peräti 75 miljoonaa dollaria vuodessa.

Ronaldo esiintyi ensimmäisen kerran median edessä Saudi-Arabiassa tiistaina. Viisi kertaa maailman parhaaksi valittu Ronaldo vastaili kysymyksiin salamavalojen välkkeessä.

 – Euroopassa työni on tehty. Voitin kaiken ja pelasin kaikista tärkeimmissä seuroissa Euroopassa. Nyt edessäni on uusi haaste, Ronaldo sanaili.

Ronaldo kertoi myös, että moni seura ympäri maailmaa halusi hänet riveihinsä, mutta hän valitsi omien sanojensa mukaan Al Nassrin. Ronaldon lausunto on räikeästi ristiriidassa sen kanssa, mitä aiheesta on kerrottu aikaisemmin julkisuuteen, sillä useat eurooppalaisseurat ovat kertoneet, etteivät halunneet portugalilaista joukkueeseen.

Katso Ronaldon lehdistötilaisuus ja hänen polleat väitteensä kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja