Missä on Joonatan, 18? Nähtiin viimeksi etsimässä kaverinsa ovea Nurmijärvellä yli kaksi viikkoa sitten: "Sydän syrjällään odotellaan, että poika ilmoittaisi itsestään"

Helsinkiläinen Joonatan Sironen on ollut jo yli kaksi viikkoa kadoksissa. Huolestuneet läheiset etsivät miestä Facebookin avulla.

– Rakkaat ihmiset. Jaksakaa jakaa vielä. Meidän elämässä on tällä hetkellä Joonatanin kokoinen aukko. Huoli ja ikävä on kova, kirjoitetaan Hanna Sirosen lähes 19 000 jakoa saneessa julkisessa Facebook-päivityksessä.

Päivityksen avulla etsitään Joonatan Sirosta. 18-vuotiasta Helsingissä asuvaa opiskelijaa, josta viimeinen havainto on 18. lokakuuta Nurmijärveltä. Tietojen mukaan mies etsi kello 23 aikaan kaverin ovea, jota ei kuitenkaan löytänyt.

Perhe toivoo vihjeitä

Joonatanin isä Janne Sironen kertoo MTV Uutisille, että Joonatanin katoamisesta on ilmoitettu poliisille. Isän mukaan Joonatania on yritetty tavoittaa sosiaalisen median ja ystävien kautta, puhelimella ja jättämällä lappu Joonatanin asuntoon.

– Sosiaalisessa mediassa on tullut muutamia vihjeitä, mutta ei mitään suurempaa. Sydän syrjällään odotellaan, että poika ilmoittaisi itsestään tai tulisi kotiin, isä kertoo.

Facebookin päivityksen mukaan kadonnut on hoikka ja 182 senttimetriä pitkä. Päällään hänellä oli siniset farkut, ruskeat nilkkurit ja musta nahkatakki. Sirosella on myös tatuoidut käsivarret.

Etsinnät eivät tuottaneet tulosta

Poliisi ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu on tänään suorittanut maastoetsintöjä Nurmijärven alueella. Tutkinnanjohtaja Teemu Kruskopfin mukaan etsinnät eivät vielä ole tuottaneet tulosta. 

Kaikki havainnot kadonneesta pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostitse: vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi. 

Juttua päivitetty 6.11.2018 poliisin tiedoilla.


Lue myös:

    Uusimmat