Miranda Kerrin virheettömän ihon salaisuus: Kookosöljy!

Jos haaveilet upeista hiuksista ja virheettömästä ihosta, voi kookosöljy olla pelastuksesi. Tätä mieltä on ainakin huippumalli Miranda Kerr, joka ei elä päivääkään ilman tätä ihmetuotetta.

Victoria's Secret-huippumalli Miranda Kerr, 28,on paljastanut kauneutensa salaisuuden. Hänen paljastettuaan kiiltävien hiustensa ja virheettömän ihonsa olevan pitkälti kookosöljyn ansiota, ovat purkit kadonneet kauppojen hyllyiltä ennätysvauhtia.

– En elä päivääkään ilman kookosöljyä. Saatan käyttää sitä jopa neljä ruokalusikallista. Käytän sitä salaatteihin, kokkaamiseen ja vihreän teeni joukossa, paljastaa tuore äiti.

Tekee iholle ihmeitä

Kookosöljy sisältää rasvahappoja, mitkä tekevät ihosta kimmoisan ja hiuksista kiiltävät. Kookosöljyä voi käyttää ruuanlaiton lisäksi myös suoraan iholle tai hiuksiin.

– Öljyn molekyylirakenne on hyvin pieni ja sen ansiosta voide imeytyy hyvin ihon läpi. Tämä tekee voiteesta ihanteellisen kuivalle ja karhealle iholle. Se sopii täydellisesti after sun -voiteeksi, kertoo ravitsemusterapeutti Kate Butler.

Kiistanalaista tietoa

Jotkut asiantuntijatahot, kuten Maailman Terveysjärjestö WHO varoittelevat kookosöljyn liiallisesta käytöstä ruokavaliossa, sillä se sisältää runsaasti tyydyttyneitä rasvahappoja.

– Kookosöljystä 50 prosenttia koostuu lauriinihaposta, jonka liiallinen käyttö voi lisätä riskiä sairastua sepelvaltimotautiin, huomauttaa professori ja ruokakemisti Mike Gordon Readingin yliopistosta.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: dailymail.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja