Minttu Räikkönen julkaisi kuvan luksusveneen kannelta – fanit huolestuivat: "Missä pelastusliivit?"

Harvoin televisiossa! Minttu Räikkönen kertoo elämästään varikolla 10:04
Minttu Räikkönen Huomenta Suomen haastattelussa.

Räikköset nauttivat veneilystä. 

F1-tähti Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Minttu Räikkönen ovat viettäneet lastensa Riannan ja Robinin kanssa viime kuukaudet Suomessa, kun F1-kausi peruttiin keväältä koronaviruksen vuoksi.

F1-kauden oli määrä alkaa Australian Melbournesta maaliskuun puolivälissä. Nyt näyttää siltä, että formulakuljettajat pääsevät tositoimiin heinäkuussa Itävallan Spielbergissä.

Perhe onkin nauttinut viime päivinä Suomeen rantautuneesta kesästä veneillen hulppealla jahdillaan.

Minttu julkaisi eilen torstaina Instagram-tililleen kuvan 182 tuhannelle seuraajalleen veneen kannelta. Kuvassa F1-vaimo poseeraa merellisessä tyylissä, luonnonvalkoisissa housuissa ja punotuissa sandaaleissa. Kyseiset sandaalit on nähty usein F1-vaimon Instagram-kuvissa ja ne ovatkin herättäneet hänen seuraajissaan kiinnostusta. On selvitetty, että kyseisillä sandaaleilla on hintaa peräti 200 euroa. 

– Purjehduspäivä, Minttu kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Mintun seuraajat ovat kiinnittäneet huomion myös tähden turvallisuuteen. 

– Niin missä liivit, seuraaja kysyy?

– Pelastusliivit?

Minttu ei ole kuitenkaan vastannut seuraajiensa kyselyihin. 

Räikköset ovat sosiaalisen median perusteella nauttineet paljon Suomen-lomastaan. Perhe on käynyt huristelemassa motocrossradalla, sillä perheen pienokaiset ovat todellisia hurjapäitä.

Mitä ilmeisemmin perheen loma Suomessa lähenee loppuaan, sillä Minttu julkaisi neljä päivää sitten Instagram-tilillään kuvan, jossa kertoo lomastaan. 

– Olen todella nauttinut ajastani täällä Suomessa, mutta mikään ei voita sitä fiilistä, kun menee kotiin, Minttu kirjoitti sydämen kera.

Lue myös:

    Uusimmat