Minne Madonnan otsarypyt katosivat? Katso kuvat!

Popin kuningatar Madonna saapui Venetsian filmifestivaaleille huomattavan rypyttömänä. Uskoisitko hänen olevan 53-vuotias?

Ei ole salaisuus, että Madonna käyttää paljon aikaa ja rahaa ikuisesti nuoreen ulkonäköönsä. 53-vuotias supertähti näyttikin 1. syyskuuta Venetsian filmifestivaaleilla, mihin se on toistaiseksi johtanut. Hän saapui valokuvaustilaisuuteen promoamaan uutta W.E. -nimistä elokuvaansa hehkuvana ja ihmeen rypyttömänä.

Ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi ryhtynyt laulaja on itse asiassa innovatiivisten kauneuskäsittelyjen fani, istukka-kasvohoidot mukaan lukien. Äärimmäisistä toimenpiteistä huolimatta Madonna on kuitenkin sanonut vastustavansa kirurgin veitsen käsiteltäväksi menemistä.

– Olen mitä olen. Enkä pidä ajatuksesta, että joku nukuttaa minut ja alkaa silpoa kasvojani veitsellä, Madonna on sanonut.

Madonna näytti säteilevän hillityssä mustavalkoisessa asussaan, ristikoru kaulallaan. Hän saapui paikalle suuren saattueen voimin, mutta perhe ja nuori poikaystävä eivät olleet mukana. Myöhemmin kaunotar säteili punaisella matolla upeassa iltapuvussa.

Nuorekkaan näköinen tähti kiittelee Kabbalah-uskontoaan auttamaan häntä keskittymään sisäiseen kauneuteensa ulkoista enemmän. Madonna huolehtii ulkonäöstään myös täsmällisellä päivittäin toistuvalla kuntoilulla, joka saattaa kestää kaksikin tuntia. Lisäksi kaunottaren ruokavalio on makrobioottinen.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja