Minna Parikka: Tavoitteeni ovat korkealla ja olen matkalla niitä kohti

Onnistumista on se, että tekee mitä haluaa ja missä haluaa, kenkäsuunnittelija Minna Parikka.

Muotisuunnittelija Minna Parikan menestyksen taustalla ovat varhain syntyneet unelmat, jotka ajavat suunnittelijaa kokeilemaan omia rajojaan ja haastamaan itsensä. Yrittäjän työ vaatii määrätietoisen visioiden toteuttamisen ja raa’an työn lisäksi paljon matkustamista.

Minnan kiireisen arjen tärkeimmäksi työvälineeksi onkin noussut Nokia E7 -älypuhelin, jonka monipuoliset bisnesominaisuudet mahdollistavat työasioiden hoitamisen joustavasti, ja erilaiset sovellukset helpottavat niin arkea kuin vapaa-aikaakin.

– Koko toimistoni kulkee mukana E7-laitteessa, ja se on aina käden ulottuvilla muuttuvien aikataulujen, kiireen ja matkustamisen keskellä. Matkoja suunnitellessa luotan parhaat tapahtumat, ravintolat ja hotellit näyttävään TripAdvisor -sovellukseen. Paikallinen sää on myös kiva tarkistaa sääennustepalvelun avulla, johon pääsee näppärästi käsiksi puhelimen aloitusnäytöltä.

Suuntana Lontoo

Minnalle on tärkeää olla muodin kannalta merkittävien tapahtumien keskellä, ja lähitulevaisuudessa Minna tuleekin viettämään paljon aikaa muun muassa Lontoossa.

– Puhelimeni aloitusnäytöllä olevan Helsingin Sanomien uutissyötteen avulla pääsen seuraamaan kotimaan uutisia kätevästi, ja samalla koti-ikäväkin pysyy loitolla. Tänä vuonna tulen viettämään paljon aikaa ulkomailla, etenkin Lontoossa, jossa on meneillään paljon mielenkiintoisia projekteja. Tavoitteeni ovat korkealla ja olen matkalla niitä kohti.

Nokia E7 -puhelimen bisnesominaisuudet antavat sinulle vapauden liikkua

– Upea 4” kosketusnäyttö ja esiin liu'utettava QWERTY-näppäimistö

– Työ- ja vapaa-ajan sähköpostit voi lukea reaaliaikaisesti näppärästi samassa näkymässä

– Quickoffice Office-asiakirjojen luomiseen ja käsittelyyn, Adobe Reader PDF-tiedostojen lukemiseen

– Ovi Kartat -sovellus ilmaisella kävely- ja autonavigoinnilla opastaa perille

– 8 megapikselin kameralla ja HD-tasoisella videokameralla ikuistat parhaat muistosi

– 16 Gt sisäistä muistia, USB-portin kautta mahdollisuus ulkoisen muistin käyttöön

Käy tutustumassa Minnan käyttämän Nokia E7-laitteen ominaisuuksiin osoitteessanokia.fi/teeoma. Sivustolla voit myös yksilöidä oman aloitusnäyttösi.

Artikkelin tarjoaa:Nokia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja