Minna Kuukka ottaa riskin finaalissa – valitsee haastavan merenelävän vain minuutteja ennen kilpailun päättymistä

0:29
Minna Kuukka ottaa valtavan riskin ja käy nappaamassa ruokavarastosta haastavan merenelävän vain minuutteja ennen kilpailun päättymistä.

MasterChef VIP -finaali on käsillä. Tekeekö Minna Kuukka kohtalokkaan peliliikkeen juuri ennen kilpailun päättymistä? 

Kaksi kilpailijaa on selvittänyt tiensä MasterChef VIP:n finaaliin, joka nähdään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaina 4.5. Voittajan tittelistä tiukassa finaalijaksossa kilpailevat Radio Novan radiojuontaja, toimittaja Minna Kuukka sekä tubettaja Miska Haakana.

Finalistit saavat käyttöönsä runsaasti aikaa ja raaka-aineita esitelläkseen kehitystään kilpailun parissa.

Tuomaristolle Tomi Björckille, Sikke Sumarille ja Kape Aihiselle he tarjoilevat kahden ruokalajin kokonaisuuden, jonka tulee kuvastaa tekijäänsä ja tämän matkaa MasterChef-keittiössä.

Minna Kuukka ottaa valtavan riskin kilpailun loppuvaiheilla ja käy nappaamassa ruokavarastosta haastavan merenelävän. 

– Jossain kotaa Sikke vähän vihjasi, että häntä vähän harmittaa, kun kumpikaan teistä ei tarttunut siihen kokonaiseen hummeriin, Kuukka kertoo yllättävän päätöksensä syyn.  

Jakson päätteeksi tuomarit arvioivat annokset ja kruunaavat koko kilpailun voittajan. Kannattiko Kuukan ottama riski vai koituuko se hänen kohtalokseen? Se selviää jännittävässä finaalijaksossa!

Kuluneella kaudella MasterChef-tittelistä ovat kisanneet myös kirjailija Max Seeck, artisti Seksikäs-Suklaa, näyttelijä Olga Temonen, toimittaja Anna Perho, remonttipiiskuri Perttu Sirviö, Salatut elämät -tähti Jarmo Koski, Teflon Brothers -yhtyeen Voli sekä mediapersoona Joel Harkimo

MasterChef VIP -finaali tiistaina klo 20 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja