Minestronekeitto ruispastasta

  • 400 g naudanjauhelihaa
  • oliiviöljyä
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • pala varsiselleriä
  • 1/4 osa valkokaalia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 100 g ruispastaa
  • n 1 l kanalientä tai vettä
  • ruukku tuoretta basilikaa
  • 2 rkl suolaa ja mustapippuria
  • raastettua parmesaania

Suikaloi kaali, porkkana ja varsiselleri. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuumenna kattilassa tilkka oliiviöljyä ja lisää jauheliha sekä tomaattipyree. Pyöräytä pari kertaa ja lisää kasvikset. Lisää kanaliemi ja hauduta noin 1 tunti. Lisää pasta ja anna turvota noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi leikattua basilikaa. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Kun annostelet keiton kulhoihin, ripottele päälle hieman raastettua parmesania.

Lue myös:

    Uusimmat