Minea Blomqvist jäi äitiyslomalle: "Haluamme paljon lapsia"

Suomen naisgolfaajien ehdoton kärkinimi Minea Blomqvist pelasi viimeisen turnauksensa ja keskittyy nyt odottamaan huhtikuussa syntyvää esikoistaan.

Minea Blomqvist pelasi lauantaina Dubaissa viimeisen turnauksensa ennen äitiyslomalle siirtymistä. Naisen mukaan viheriöiden jättäminen joksikin aikaa ei tunnu haikealta. Viimeinen turnaus oli myös raskas viidennellä kuulla olevalle.

– Siellä kun käveltiin nelisen tuntia, niin yhdessä vaiheessa sanoin poikaystävälleni Roopelle, että nyt vähän pistää. Eli tämä on ihan hyvä aika jäädä äitiyslomalle, pirteä Minea sanoo.

– Olen aina ollut hyvin äidillinen ja olen aina tiennyt haluavani lapsia. Toivon ehdottomasti, että tämä lapsi saa tulevaisuudessa myös sisaruksia.

Minea on suunnitellut ottavansa tuntumaa viheriölle jälleen noin kaksi kuukautta esikoisen syntymän jälkeen.

Minean ja golffari Roope Kakon tuleva lapsi on poika. Nainen ei vielä suostu kertomaan tulevan pienokaisen nimeä, mutta sen hän paljastaa, että nimi on ollut valmiina jo viisi vuotta.

– Olemme seurustelleet jo yhdeksän vuotta ja meille on pitkään ollut lapsen nimi selvillä. Nyt vain toivomme, että lapsi syntyy terveenä ja kaikki menee hyvin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat