Mainos

Milloin avioliitto on virallisesti seksitön?

Tuleeko raskaaksi helpommin, jos pääsee hekuman huipulle? Milloin avioliitto on virallisesti seksitön? Lue vastaukset yleisiin seksikysymyksiin!

Miehet ja naiset ovat sängyssä todella erilaisia. Voimmeko päästä perille sukupuolten välisistä eroista? Self.com listasi yleisimmät seksikysymykset – ja vastaukset niihin!

Tuleeko raskaaksi helpommin, jos saa yhdynnän aikana orgasmin?

Orgasmin vaikutusta hedelmöittymiseen ei ole tutkittu paljoa. hekuman huippu saattaa kuitenkin lisätä raskaaksi tulemisen mahdollisuutta, sillä pienten lihasten liikahtelu orgasmin aikana voi edistää hedelmöittymistä.

Tohtori Beverly Whipplen mukaan kohdun supistelu auttaa siemennestettä etenemään kohtuun ja munanjohtimiin. Ideaali aika orgasmille on noin kaksi minuuttia miehen siemensyöksyn jälkeen, Whipple kertoo.

Miksi raskaana oleva nainen haluaa tavallista enemmän seksiä?

Raskaana olevan naisen elimistössä on paljon estrogeeniä. vaikka kyse ei olekaan testosteronin kaltaisesta himohormonista, estrogeeni tekee ihmeitä: naisen iho hehkuu ja hän on virkeä.

Libido herää usein raskauden toisen kolmanneksen aikana, kun aamupahoinvointi on jo takana, ja jättimäinen raskausvatsa vielä kaukana tulevaisuudessa. Lisäksi himokkuutta toisinaan vähentävät huolet raskaudesta eivät ole ajankohtaisia.

Miten epäsäännöllistä makuuhuone-elämän pitää olla, että avioliittoa voi sanoa seksittömäksi?

Michiganilaisen seksuaaliterveyskeskuksen johtaja Sallie Foleynmukaan avioliiton seksittömyydessä ei ole niinkään kyse makuhuonemenojen lukumäärästä kuin siitä, miten seksiin suhtaudutaan: onko kyseessä intohimoton, työtehtäväksi muuttunut akti?Asiantuntijoiden mukaan alle kymmenen intiimiä kohtaamista vuodessa on seksittömän avioliiton merkki. Kyse on yleisestä ongelmasta, sillä arvioiden mukaan 15-20 prosenttia jenkkilän aviopareista elää seksittömässä liitossa.

Usein parisuhteen muut huolet ja arjen stressi seuraavat makuuhuoneeseen. Ongelmat tuleekin käsitellä avoimesti, syyttämättä. Aloita kertomalla kumppanillesi, että rakastat häntä, ja että haluat puhdistaa ilmaa puhumalla. Tunteiden ja asioiden jakaminen lähentää, ja ennen pitkää tuo läheisyys siirtyy myös makuuhuoneeseen.


AVA

Lähde: Self.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.