Mainos

Millainen on sinisten tulevaisuus? Sampo Terho ei lähde eurovaaliehdokkaaksi, puoluesihteeri Torvinen vetäytyy ehdokkuudesta

0:51
Sampo Terho eduskuntavaali-iltana.

Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, ministeri Sampo Terho ei lähde ehdolle eurovaaleihin. Sinisillä on eurovaaleissa yhdeksän ehdokasta.

Eduskuntavaaleissa kehnosti menestynyt Sininen tulevaisuus tiedotti tänään verkkosivuillaan, että ministeri Sampo Terho ei asetu ehdolle eurovaaleissa.

Sinisten puoluesihteeri Matti Torvinen puolestaan vetäytyy eurovaaliehdokkuudestaan, vaikka aiemmin tällä viikolla hän ilmoitti asettuvansa ehdolle.

Torvinen kertoo päättäneensä perääntymisestään sen jälkeen, kun ministeri Timo Soini (sin.) ilmoitti, ettei asetu ehdolle eurovaaleissa.

Torvinen sanoo käyttäneensä koko vaalikassansa eduskuntavaaleihin. Sinisillä ei ole Torvisen mukaan rahaa eurovaaliehdokkaiden vaalimainontaan, vaan ehdokkaiden on kustannettava kampanjointinsa itse.

Siniset julkaisi tänään listan yhdeksästä eurovaaliehdokkaastaan. Ehdokkaiden joukossa on muun muassa puolueen varapuheenjohtaja Tiina Ahva.

Ennen Terhoa ja Torvista eurovaaliehdokkuudesta on kieltäytynyt myös työministeri Jari Lindström (sin.), joka kertoi päätöksen syntyneen eduskuntavaalien tulosiltana.

Lindström ilmoitti päätöksestään tiistaina Twitterissä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja