Mainos

Millainen on prinsessa Victorian vihkisormus?

Kruununprinsessa Victoria on esitellyt upeaa kihlasormustaan, joka onkin todennäköisesti Silvia-äidin vanha. Mutta millainen on tulevan kuningattaren vihkisormus?

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja Daniel Westling tanssivat häitään 19. kesäkuuta 2010. Suuren päivän lähestyessä keskustelu käy kuumana koskien prinsessan vihkisormusta. Millaisen korun Victoria valitsee nimettömäänsä? Noudattaako vihkisormus samaa klassista linjaa kuin kihlasormus?

Kihlasormukset kiertoon

Onnellinen prinsessa esitteli helmikuussa kauniin kihlasormuksensa, jossa säihkyy yksi timantti. Sormusasiantuntijoiden mukaan kyseessä on sama sormus, jolla Ruotsin kuningas Kaarle Kustaakihlasi Silviansa vuonna 1976.

Asiantuntijan mukaan sormuksen kaupallinen arvo on 150 000 – 200 000 kruunua. Samainen sormus on kuulunut Silvian lisäksi myös Victorian isoäidille, prinsessa Sibyllalle.

Eräiden huhujen mukaan Victoria ja Daniel olisivat hankkineet sormuksen Tukholman WA Bolin -kultasepänliikkeestä.

Kuninkaalliset sormukset luovat trendejä

Euroopan kuninkaalliset ovat aina kihlanneet morsiamiaan kauniilla ja persoonallisilla sormuksilla. Vuonna 1980 prinsessa Dianan kihlasormus sai morsiamet ympäri maailmaa haukkomaan henkeään.

Satuhäitä viettänyt tuleva muoti-ikoni valitsi kihlasormuksensa Garrard Jewellersin mallistosta. Elegantista, sinisellä safiirilla ja 14 pienemmällä timantilla koristetusta, sormuksesta tuli hetkessä suosittu ja se loi uuden sormustrendin.

Yleisö kohahti saadessaan kuulla, ettei 18-karaatin kihlasormusta oltu suunniteltu varta vasten Dianalle. Kuka tahansa pystyi siis hankkimaan prinsessan sormuksen – jos heillä oli yli 28 000 puntaa.

Kuningatar Silvian nimettömässä puolestaan on nähty yhtä aikaa kolmekin eri timanttisormusta. Mikäli prinsessa Victorian nimettömässä on nykyään Silvian vanha kihlasormus, jää kuningattaren koristukseksi edelleen valkokultainen vihkisormus.

Katso kuvia kuninkaallisista kihlasormuksista

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP

Lähteet: engagementrings.lovetoknow.com, victoriaswedding.se

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.