Miley Cyrusin äiti meni naimisiin Pako-näyttelijä Dominic Purcellin kanssa – tytär saattoi alttarille

Artisti Miley Cyrusin äiti Tish Cyrus on mennyt naimisiin Pako-sarjastakin tunnetun näyttelijän Dominic Purcellin kanssa. 

Artisti Miley Cyrusin, 30, äiti Tish Cyrus, 56,  avioitui Pako-sarjastakin tunnetun näyttelijän Dominic Purcellin, 53, kanssa 19. elokuuta. Vogue on julkaissut vastanaineesta parista ja juhlista hääkuvia, joiden joukossa on myös kuva, josta selviää Mileyn toimineen äitinsä morsiusneitona. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hääjuhlaa vietettiin Mileyn kotona Malibussa, Kaliforniassa, perheen ja läheisten ystävien kesken. Vihkimisen aikana Tishillä oli yllään olkaimeton pitsinen mekko. Sen jälkeen hän vaihtoi ylleen silkkisen, spagettiolkaimisen mekon. Dominicilla oli yllään valkoinen, rento kauluspaita ja vintage-puvunhousut. 

Morsiusneidot, mukaan lukien Miley, olivat pukeutuneet jäänsinisiin mekkoihin, jotka sopivat mereen, joka oli hääpaikan tuntumassa. Miley kävelytti äitinsä alttarille. 

– Äidin näkeminen niin onnellisena ja rakastuneena on minulle erittäin tunteellista. Dom ja äitini jakavat suloisimman, aidoimman rakkauden. Tavattuaan he alkoivat molemmat ikääntyä toiseen suuntaan. Jotenkin äidistäni on tullut vielä kauniimpi. Päivä oli yhtä erityinen ja maaginen kuin hekin. Aion vaalia sitä hetkeä loppuelämäni, kun seisoin äitini vierellä ja luovutin hänet Domille, Miley kertoi. 

Tish valitsi kaiken häihinsä itse. Apuna järjestelyissä hänellä oli kuitenkin kaksi koordinaattoria. Tish kertoo tienneensä tarkkaan, mitä halusi, ja sai hyvin kontrolloitua koko prosessia. 

– Olen niin onnellinen, miten kaikki onnistui. En muuttaisi mitään, Tish kertoi. 

Tish kertoo, että he saivat Dominicin kanssa yhteyden toisiinsa sosiaalisessa mediassa, kun hän laittoi Dominicille yksityisviestin, ja loppu on historiaa. Tishin mukaan se oli rakkautta ensisilmäyksellä molempien osalta. 

Pari ilmoitti kihlauksestaan huhtikuussa 2023, mutta he ovat menneet kihloihin jo kiitospäivänä marraskuussa vuonna 2022. 

– Dom suunniteli kaiken Mileyn kanssa. He tiesivät, että olemme perheenä yhdessä ja ajattelivat, että se olisi täydellinen ajoitus, Tish kertoi. 

Tish ja hänen ex-miehensä Billy Ray Cyrus, 61, ilmoittivat erostaan huhtikuussa 2022. Pari oli naimisissa 28 vuotta. Peoplen saamien asiakirjojen mukaan he päätyivät eroon sovittamattomien erimielisyyksien takia.

Tish ja Billy Ray menivät naimisiin vuonna 1993, ja heillä on Mileyn lisäksi tytär Noah, 23, sekä poika Braison, 28. Billy Ray adoptoi myös Tishin tyttären Brandin, 35, ja pojan Tracen, 34, edellisestä avioliitosta.

Purcell esitti suositussa Pako-sarjassa Lincoln Burrowsia.

Lue myös:

    Uusimmat