Miley Cyrus vastaa kohuun: En ole halpa

Laulaja Miley Cyrus on joutunut kritiikin silmään paljastavilla esiintymisasuillaan ja rohkealla lavaesiintymisellään. Nyt tähti vastaa kohuun.

– En yritä olla halpa, 17-vuotias tähti kertoo Associated Pressille.

– En mene klubeille ja yritä saada itselleni paljon miehiä. Yritän vain tuoda sanomaani levystäni esille musiikillani ja pukeutumisellani, Cyrus sanoo.

Cyrus on aiheuttanut kohua muun muassa "Can't Be Tamed" videollaan, jossa hän esiintyi 25 000 dollarin korsetissa, näytti paljasta pintaa pukeutumalla minishortseihin ja kiemurtelemalla häkissä. Toisessa kohtauksessa tähdellä oli päällään niukat trikoot, korkeavartiset saappaat ja sulkia.

Tähti on aiheuttanut kohua muutenkin. Vuonna 2008 hän poseerasi melkein alasti Vanity Fairin kannessa. Vuonna 2009 hän aiheutti kohua tanssimalla tankotanssia lapsille suunnatussa gaalassa. Laulajasta on myös julkaistu seksikkäitä yksityiskuvia, jotka ovat päätyneet julkisuuteen. Vastikään hän näytti suutelevan lavalla taustatanssijaansa, mutta kiisti myöhemmin tehneensä niin.

Cyrus puolustautuu sanomalla, että on sinut vartalonsa kanssa ja työskentelee ankarasti pitääkseen itsensä kunnossa.

– Tunnen oloni paremmaksi, kun päälläni on vähän vähemmän vaatteita. Näin on aina ollut.

Tähti kiistää, että yrittäisi saada myytyä levyjään vähentämällä vaatteitaan. Hän muistuttaa, että on kasvanut ulos suloisista Hannah Montana -ajoista, jolloin hän näytteli söpöä laulajatyttöä suositussa tv-sarjassa.

Lue myös:

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat