Miley Cyrus paljastaa, miksi päätti mennä naimisiin: "Se, mitä koimme yhdessä, muutti meitä"

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth naimisiin! 0:48
Miley Cyrus ja Liam Hemsworth avioituivat joulukuussa.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth avioituivat rankan kokemuksen jälkeen. 

Laulaja Miley Cyrus paljastaa, miksi päätti mennä naimisiin puolisonsa Liam Hemsworthin kanssa. Cyrusin mukaan pariskunnan kodin tuhoutuminen tulipalossa viime marraskuussa toi heidät entistä tiiviimmin yhteen.

– Kun kokee jotain sellaista, kuin me koimme yhdessä, se on kuin liima. Vain te kaksi koko maailmassa voitte ymmärtää, hän kertoi Vanity Fairille.

Cyrus ja Hemsworth tapasivat ensi kertaa vuonna 2010. He menivät kihloihin vuonna 2012, ja lukuisten erojen ja yhteen palaamisten jälkeen he menivät naimisiin viime joulukuussa.

Cyrus kertoo, että kodin menettäminen auttoi häntä ymmärtämään, minne hän todella kuuluu.

– Parisuhteeni on minulle todella erityinen, se on kotini. Tunnen olevani vähemmän hukassa, kun olemme samassa huoneessa, ei väliä missä se on. Se, mitä koimme yhdessä, muutti meitä.

Cyrus puhuu haastattelussa myös seksuaali-identiteetistään. Hän määrittelee itsensä edelleen homoseksuaaliksi, vaikka onkin naimisissa miehen kanssa.

– Käytin mekkoa hääpäivänäni, koska halusin. Suoristin hiukseni, koska halusin, mutta ei se yhtäkkiä muuta minua kohteliaaksi heteronaiseksi, hän sanoo.

– Määrittelemme uudelleen, miltä se näyttää, kun kaltaiseni homoseksuaali on heterosuhteessa.

Lähteet: Fox News, People

Lue myös:

    Uusimmat