Milana Misicin viimesyksyiset häät olivat varsin pienimuotoiset ja rennot – läsnä oli vain viisi ihmistä: "Kaksi tuntia ennen toimitusta olimme vielä uima-altaassa"

Laulaja Milana Misic sai puolisonsa Juhan Kroatiassa syksyllä 2022.

Laulaja Milana Misic, 52, meni syyskuussa 2022 naimisiin puolisonsa Juhan kanssa Lopudin saarella, Kroatiassa. Yhteensä pari oli reissussa viikon: neljä päivää Dubrovnikissa ja loput Lopudin saarella. Häät olivat varsin pienimuotoiset.

– Meidän lisäksi oli rakas ystäväpariskuntamme ja pappi. Kaksi tuntia ennen toimitusta olimme vielä uima-altaassa uimassa. Se oli niin rento ja huoleton päivä, että sen takia siitä jäi niin hyvät muistot. Palaan aina siihen, kun on vaikeaa, Misic kertoi MTV Uutisille 26. tammikuuta Storyvillen 30-vuotisjuhlissa.

Pariskunta vihittiin kolmelta iltapäivällä, ja aamulla ennen sitä he kävivät kaupassa ja hakemassa kakun.

– Asuimme vuorenrinteellä, niin kävelimme reput selässä sieltä alas hakemaan ruokaa ja kakun. Tärisevin käsin rakas ystäväni kantoi kakun rappusia ylös. Autolla sitä ei voinut tuoda, koska kyyti olisi tärissyt niin paljon. Sitten vain hengasimme, uimme ja otimme aurinkoa.

Kaksi tuntia ennen tapahtumaa alkoi valmistautuminen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Pesin hiukset ja rakas ystäväni laittoi hiukseni. Pikkuhiljaa minulle alkoi tulla kylmänhiki, vaikka meitä olikin niin vähän. Jotenkin se on niin merkittävä tapahtuma. Kävimme illalla vielä syömässä. Pappi tosin lähti kotiin vihkimisen jälkeen. Hän oli tullut edellisenä päivänä, ja edeltävän yön olimme hänen kanssaan samassa huvilassa.

Kelit suosivat hääparia, vaikka seuraavana päivänä tulikin vettä kaatamalla.

– Vihkimisen aikana ei tosin paistanut aurinko, mutta se oli hyvä. Muuten oli niin lämmin.

Hääpäivä sai Misicin ajattelemaan omaa elämäänsä.

– Miten tähän on päädytty? Silloin, kun erosi, niin se ei ollut lähtökohta, että pyrin menemään uudelleen naimisiin. Mietin sitä, että miten onnellinen olen, kun olen löytänyt ihmisen, jonka kanssa voin elää. Oli syvä kiitollisuus. Nuorena, kun meni naimisiin, niin totta kai sitä oli järjettömän onnellinen, mutta siinä ei ollut läsnä vielä niin kiitollisuutta. Se tavallaan kuuluu kuvioon, jos nyt näin voi sanoa. Silloin jännitti ehkä vähän enemmän. Nyt oli se kiitollisuus elämänkaaresta, että se on mennyt näin, että pääsee naimisiin. Että joku vielä huolii, Misic kertoi nauraen.

Morsiamen rakkauslaulu avasi kyynelkanavat häissä

Misicin häitä varten tehty kappale Sormus oli häissä läsnä, tosin ei hänen esittämänään.

– Olin niin henkisesti liikuttunut.

Kappaleen esitteli ensimmäisen kerran Misicille ja hänen puolisolleen sanoittaja Sinikka Svärd keväällä 2020.

– Hän oli sanoittanut kappaleen tyttärelleen. Silloin kysyin, onko hän varma, että haluaa minun levyttävän tuon kappaleen. Sain luvan, mutta tuolloin se kuitenkin jäi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kolmea viikkoa ennen Kroatian matkaa Misic mietti, mitä hankkisi Juhalle lahjaksi.

– Emme olleet puhuneet sormuksista. Toki sain sitten sormuksen. Mietin, että nyt nopeasti studiolle ja aletaankin tekemään Sormus-kappaletta. Sitten alkoi hirveä järjestely ja aikatauluttaminen, että miten saamme sen tehtyä. Kävin laulamassa kappaleen muutamaa päivää ennen reissuun lähtöä. Edellisenä iltana ennen hääjuhlaa sain valmiin, ensimmäisen version, joka soitettiin häissämme kaiuttimista.

Hetkestä tuli ikimuistoinen, kun Juha tajusi, että Misic lauloi kyseisen kappaleen.

– Ei voi sanoin kuvata sitä liikutuksen tunnetta, mikä siinä oli. Se oli suuri. Sitten itketti. Se on hieno rakkauslaulu ja täynnä elämänohjeita.

Häämatkaa ei ole sen kummemmin mietitty. Tosin Juha mainitsi asiasta vaimolleen hiljaittain.

– Meidän reissumme oli jo niin hieno itsessään, ettei sitä ajatellut, että voisi vielä tehdä toisen häämatkan. Mutta totta kai voi tehdä.

Lopudin saari on varsin kaunis paikka. Milana Misic jakoi kuvan hääpäivänään 15. syyskuuta 2022.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Avioelämä on maistunut Misicille varsin hyvin.

– On ihanaa, kun on kumppani, joka tukee. Emme ehkä tee näin aikuisina naimisissa olosta niin suurta numeroa. Olemme yhdessä, kävelemme käsi kädessä ja pusuttelemme.

Misic ajattelee, että jokaisen ihmisen tulisi haaveilla iästä riippumatta.

– Toivottavasti saan esiintyä niin kauan kuin elän. Olisi myös kiva olla joskus presidentinlinnassa esiintymässä. Toivon, että saan tehdä myös musiikkiteatteria. Henkilökohtaisessa elämässä haaveilen terveydestä. Minulla ei ole mitään sairauksia toistaiseksi. Olen huomannut, että heikkouteni on, etten ole kovin kunnianhimoinen. Ei ole mitään sellaista tiettyä, mitä haluaisin saavuttaa. Usein sanon, että haaveilen normaaliudesta perhe-elämässä. Tällä hetkellä olen sen saavuttanut, Misic kertoi.

Misicin äiti on edesmennyt iskelmälaulaja Laila Kinnunen ja isä muusikko Milan Misic.

Misic erosi ensimmäisestä aviomiehestään Vesa Pukarista vuonna 2014. Vuonna 2015 hän kertoi Me Naisille, että liittoa hiersi puhumattomuus ja lapsettomuus.


Lue myös:

    Uusimmat