Miksi naiset kehuvat toisiaan kilpaa Facebookissa? Naiset vastaavat

Miksi naiset suitsuttavat toisten naisten kauneutta somessa? Otimme selvää.

"Kun kaunis nainen vaihtaa profiilikuvaansa Facebookissa, muut naiset alkavat kilvan kehua hänen kauneuttaan ja lähetellä sydämiä. Onko tässä biseksuaalisuutta mukana, vai mistä ihmeestä on kyse?" kysyy nimimerkki Wanker.

Näin naisraati vastasi:

"Ikävä tuottaa pettymys, mutta tästä ei kyllä ole kyse. Jos nyt haluaa jotain salaliittoteoriaa kehitellä, niin ennemminkin kyse on ehkä sen todistelusta, että kaverin kauneus ei (muka) herätä mitään kateudentunteita ja kehuja voi jaella aidosti."
– Nainen, 29, sinkku

"Itse kehun kuvaa, jos se on nätti. En tajua sellaista sinä olet kaunis, ei kun SINÄ olet kaunis -kehumisrumbaa. Mielestäni se kertoo siitä, että haluaa kehuja, muttei kuitenkaan kehtaa ottaa niitä vastaan. En kehu kuvia minkäänlaisten eroottisten tunteiden vuoksi."
– Nainen, 29, parisuhteessa

"Taidat olla aika hemmetin tyhmä. Naiset voivat kehua toisiaan ilman seksuaalista latausta. Kyllä miehetkin saavat kehua toinen toisiaan, mutta näköjään ette kykene siihen koska olette niin hiton homofobisia."
– Nainen, 35, naimisissa

"Hyvä nimim. Wanker, sorry tuottaa pettymys, mukana ei ole mitään seksuaalista vaan kyse on kauniista, kivasta eleestä. Jos näyttää hyvältä niin onhan se kiva kuulla, naiset toivovat kehuja joten kavereille niitä annetaan, ne kohottavat itsetuntoa. Kehuessaan toisen kuvaa tietää, miten se piristää toisen päivää. Ja ehkä sitten keskinäisen kehumisen kerho toimii niin, että omaakin uutta profillikuvaa kehutaan kauniiksi, en tiedä, heitän vain tällaisenkin ajatuksen. Naiset haluavat olla kauniita, niin helppoa se on. Ja facessa kynnys kehua on matalampi kuin kasvokkain."
– Nainen, 28, avoliitto

"Tuskinpa. Kysymys on luultavasti vain siitä, että kehut nyt ylipäänsä ilahduttavat ihmisiä, ja miksipä sitä ei kaveria ilahduttaisi."
– Nainen, 28, avoliitossa

"Naiset tietävät, miten mukavalta tuntuu, kun saa kehuja ulkonäöstään. Siksi he mielellään antavat kehuja ystävilleenkin, kun toinen on selvästi kaunistautunut ja laittanut uuden kuvan. Varmaan myös toivotaan, että kun oma kuva vuorostaan vaihdetaan, niin sekin sitten jollain tavalla huomioitaisiin. Silti pääasiassa taustalla on ihan vilpitön halu noteerata ja ilahduttaa toista."
– Nainen, 27, avoliitossa

Lue myös:

    Uusimmat