Mainos

Miksei yli 50-vuotias yh-äiti kelpaa miehille? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Haluaisin tiedustella sellaista, miksi yli 50-vuotias yh-äiti ei kelpaa kellekään. Olen deittaillut monilla eri deittisivustoilla, mutta ihan turhaan, ja pettynyt joka kerta saatuihin viesteihin. 

Toivoisin vastauksia siihen, miksei teistä miehistä saa edes ystäviä, ja miksi deittipalstoilla ottavat yhteyksiä sellaiset miehet, jotka haluavat vain seikkailua? Ei ole minun tyyliäni. Vai olenko liian ronkeli?" kyselee nimimerkki Kesäilta.

Näin miesraati vastasi

"Mitä ikääsi tulee, niin siihen en voi vastata, koska en alunperinkään ole kiinnostunut itseäni vanhemmista naisista. Yh-äitiys saattaa pelottaa joitain miehiä, ja tämän he takia eivät uskalla laittaa viestiä. Henkilökohtaisesti en koe yh-äitiyttä mitenkään ongelmana, vaikka ensisijaisesti olenkin kiinnostunut lapsettomista, niin vakavamman suhteen kuin kaveripohjankin osalta. Vastaavasti miehet, jotka laittavat viestiä ja ehdottelevat seikkailua, saattavat kokea sinut helpommaksi, koska et välttämättä saa niin helposti tyydytettyä seksuaalisia tarpeitasi.

Mitä deittisaitteihin noin yleisesti tulee, olen törmännyt toki seikkailujen ehdottajiin, mutta enemmän löytyy kavereita ja vähemmän naisia, joiden kanssa voisi harkita jotain vakavampaa. Osa kaveripohjaisista kestää myös, eivätkä unohdu ajan myötä.

Suosittelen, että laitat profiiliin tai esittelyyn, että et etsi seikkailuja. Tämän pitäisi selvästi vähentää innokkaita ehdottelijoita, lisää vielä perään, ettet vastaa tälläisiin viesteihin, tällöin he eivät saa huomiota eivätkä voita mitään."
– 35, sinkku

​​​​​​​

"Olet liian ronkeli tai käyt väärillä deittisivuilla. Ikä ei ole tässä yhteydessä kummoinen rasite eikä varsinkaan rajoite, mikäli asenne on muuten kunnossa. Jos taas olet henkisesti mummo, nettitreffailu lienee väärä formaatti?"
​​​​​​​– Herra 47, naimisissa

”Ikävä tilanne jos todellakin näin on. Miksi deittisivustot? Menisin kyllä itse ihan livenä deittailemaan, sillä tuo on niin armoton tuo digitaalinen ympäristö. Olen varma, että Sinun kanssasi samassa tilanteessa on myös monia miehiä, ja nyt ette jostain syystä kohtaa ja löydä toisianne. Muuta siis taktiikkaa, ja mene ulos ihan todelliseen maailmaan.”
– 56, naimisissa

"Kyllä kelpaat. Monesti vaan etsitään väärästä paikasta. Ja mikä tulee miesten seuranhakuun, on keski-ikäisillä miehillä deittisivustot ynnä muut monet sovellukset huonosti hallussa, se on sitä sukupolvi-juttua se. Sivustoille eksyy monesti ne tosiaan ”seikkailua” etsivät. Lähtisin bongaamaan miestä kaveripiiristä, tapahtumista, raflasta ja harrastuksien kautta. Siellä me yleensä ollaan."
– 37, varattu

​​​​​​​

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.