Mikko Töyssyn suosikkihahmo verokonsultti Urmas Viilunk nähdään illan Putouksessa: "Ihmiset kaipaavat talouskonsultaatiota"

Urmas Viilunk vei voiton Putouksen sketsihahmokilpailussa – näin finalistit kommentoivat tulosta heti finaalin jälkeen 4:59
Katso Urmas Viilunkin näyte sketsihahmokisasta.

Näyttelijä Mikko Töyssy nähdään jälleen Putouksessa. 

Putouksesta tuttu näyttelijä Mikko Töyssy nähdään jälleen tutussa sketsihahmossa illan finaalilähetyksessä. Töyssy vierailee Putouksen finaalissa virolaisena verokonsulttina tunnettuna Urmas Viilunk -sketsihahmona. 

Töyssy oli itse sinipaitojen joukossa viimeksi vuonna 2023 sketsihahmollaan Cissa Häkkinen.

– Urmas Viilunk oli minun ensimmäinen sketsihahmoni. On hienoa saattaa hänet ulos vielä Putouksen lauteille. 

Näyttelijä on päässyt tekemään keikkaa sketsihahmollaan tasaisesti vuosien ajan. 

– Urmaksella olen tehnyt pikkujouluja ja firmakeikkaa. Kyllä hän käy tasaisesti keikoilla. Ihmiset kaipaavat talouskonsultaatiota.

Töyssy kertoo lähteneensä hiljattain mukaan uuteen komediaprojektiin laulaja Mikael Konttisen kanssa, josta hän ei voi vielä paljastaa kaikkea. 

– Ollaan ihan just julkaisemassa syksyn juttuja, mitä on tulossa. On tulossa kahden miehen komediamusiikkishow lavoille. Siinä pääsee laulamaan ja tekemään huumoria.

Näyttelijä odottaa jo illan suoraa lähetystä. 

– Hirveen iso lämpö tätä ohjelmaa ja tuotantoa kohtaan. On ilo tulla paikanpäälle. Tekotapa on niin tuttu ja tulee ihan vanhasta muistista On kyllä siistiä, ihan kuin kotiin olisi tullut.

Putouksen kauden finaalilähetys lauantaina 9.3. klo 19.30 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat