Mikko Leppilampi avasi vauva-arkeaan Kaspian-pojan kanssa – iloitsee rauhallisemmasta elämäntyylistään: "Arvostan joka hetkeä"

Mikko Leppilampi puhuu vauva-arjestaan 0:44
Mikko ja Beata Leppilammen Kaspian on jo 7 kuukautta – näin ylpeä isä kommentoi poikansa kehitystä.

Leppilammet elävät parhaillaan vauva-arkea.

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi saapui vaimonsa Beata Leppilammen kanssa Queen's Platinum Jubilee -tapahtumaan tiistaina 26. huhtikuuta, jossa he tapasivat kuningatar Elisabetin serkun, Kentin prinssi Michaelin

Tapahtuman yhteydessä näyttelijä kertoi pariskunnan elämästä 7-kuukautisen Kaspian-poikansa kanssa.

– Aika menee siivillä. Tämä on kyllä todella upeaa. Olen itse kypsynyt myös siihen, että ymmärrän arvostaa joka hetkeä ja osaan asettua siihen. On hienoa, että olen pystynyt olemaan nyt kotona, Leppilampi kertoi tilaisuudessa MTV Uutisille.

Leppilammet ovat virallisesti naimisissa, mutta itse hääjuhla on antanut odottaa itseään. Leppilammen mukaan juhlat ovat kuitenkin tuloillaan tulevaisuudessa. 

–  Tarkoitus olisi tanssia niitä kyllä, Leppilampi paljastaa.

Leppilampi tunnetaan niin ikää Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vakiojuontajana. Viime kausi jäi kuitenkin hänen viimeisekseen.

– En koe, että minulla on hirveästi enempää annettavana. Se on tietty juttu, mitä voit juontajana tehdä. Minun on aika antaa tilaa muille haasteille ja intohimoille, Leppilampi kommentoi viime syksynä.

Vapaamuotoisempi ja rauhallisempi elämä on lähtenyt hänen mukaansa kuitenkin hyvin käyntiin. 

– Tämä on ollut tietoinen hyppy. Pitää uskaltaa ottaa aikaa ja antaa asioiden istahtaa paikoilleen. Siinä on puolensa. Samaan aikaan se on todella jännittävää mutta vapauttavaa. Kerran sitä eletään niin täysiä mennään.

Katso videolta, miten Leppilampi kuvailee poikansa kasvua ja kehitystä!


Lue myös:

    Uusimmat