Mikä tekee joulusta joulun? Näin vastaavat Salkkarit-tähdet Esko Kovero ja Pete Lattu

Näin Salkkarit-tähdet vastaavat jouluaiheisiin pikakysymyksiin:"Kuola rupesi valumaan" 2:25
Näin Salkkarit-tähdet vastaavat jouluaiheisiin pikakysymyksiin: "Kuola rupesi valumaan"

Esko Kovero ja Pete Lattu heittäytyivät joulutunnelmaan MTV Uutisten haastattelussa.

Salatut elämät jää tällä viikolla joulutauolle, jonka myötä myös sarjan näyttelijätähdet ovat vaihtaneet hetkeksi vapaalle.

Ennen joululomalle kirmaamista Salkkarit-tähdet Esko Kovero ja Pete Lattu istahtivat alas ja kertoilivat MTV Uutisille joulusuunnitelmistaan. Molemmat kertoivat viettävänsä tänä vuonna joulua rauhallisissa tunnelmissa omien läheistensä kesken.

Kovero listasi monia asioita, jotka tekevät hänen mielestään joulusta joulun. Hänelle avaintekijöitä ovat lahjat sekä jouluruoka luomukinkkuineen päivineen, mutta toisaalta jouluun kuuluvat näyttelijän mukaan myös jouluherkkujen "ahtaminen", kiire sekä lahjoista ja muista valmisteluista stressaaminen.

– Ilman sitä ei tule hyvää joulua, hän totesi.

Lattu kertoi, että heidän perheessään on luovuttu joululahjoista. Joulupöydän erilaiset kalat ovat sen sijaan hänelle yksi niistä asioista, jotka tekevät joulusta joulun.

Lisäksi Latun jouluun kuuluu eräs erikoinen perinne.

– Minulle tärkein jouluperinne on joulun kaupallisuuden paheksuminen. Sitä me sitten perheen kanssa joulupöydässä kimpassa oikein kunnolla paheksutaan, Lattu hymähti.

Katso alla olevalta videolta Esko Koveron ja Pete Latun hilpeä jouluspektaakkeli! Yllä olevalla videolla Kovero ja Lattu Salkkarit-kollegoineen vastaavat jouluaiheiseisiin pikakysymyksiin.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat