Mika Myllylän jääkiekkoilijapoika Wiljami, 20, kertoi avoimesti pahasta alkoholiongelmastaan – "Nyt tuli pohja vastaan"

Hiihtolegenda Mika Myllylän poika Wiljami Myllylä, 20, kertoo painineensa jo kahden vuoden ajan vakavan alkoholiongelman kanssa. Myllylä kertoi asiasta Instagram-tilillään.

Tällä kaudella Rauman Lukon U20-joukkueessa kiekkoillut Myllylä kertoi Instagram-tilillään avoimesti painineensa pahan alkoholiongelman kanssa jo yli kahden vuoden ajan. 

– Tää on ehkä vaikeimpia asioita, mitä oon elämässäni tehnyt, mutta haluan olla rehellinen, koska uskon sen helpottavan mun pahaa oloa. Oon paininut reilu 2 vuotta pahan alkoholiongelman kanssa, Myllylä kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Myllylä kertoo saaneensa apua alkoholiongelmaansa, mutta ei ole toistaiseksi ollut tarpeeksi vahva pysymään kuivilla. Nyt Myllylä on kuitenkin valmis suureen elämänmuutokseen ja hakeutunut hoitoon.

– Nyt mulla tuli kuitenkin pohja vastaan ja päätin tehdä elämäni parhaan päätöksen. Oon hankkinut jälleen apua sairauteeni ja haluan raitistua. Nyt on aika keskittyä hoitamaan itseni kuntoon, ja siksi jääkiekko ja pelihommat jää tauolle, Myllylä kertoo.

20-vuotias Myllylä on pelannut urallaan 12 ottelua Mestiksessä Hermeksen paidassa. Lisäksi Myllylä debytoi SM-liigassa HIFK:n riveissä kaudella 2019-20. Kyseinen ottelu on toistaiseksi Myllylän ainut SM-liigassa.

Myllylän iso Mika Myllylä oli yksi Suomen menestyneimpiä mieshiihtäjiä. Mika Myllylä voitti urallaan muun muassa olympiakultaa Naganossa vuonna 1998 sekä neljä maastohiihdon MM-kultaa. Mika Myllylä menehtyi 41-vuotiaana vuonna 2011.

Wiljami Myllylän alkoholiongelmasta ensimmäisenä uutisoi Seiska.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja