Mikä moka! Hugh Grant ei tunnistanut Bridget Jones -elokuvien vastanäyttelijäänsä tuoreista kuvista

Kauneusoperaatioilla hämmentänyttä Renee Zellwegeriä ei ole tunnistaa omaksi itsekseen.

Hugh Grant ja Renee Zellweger näyttelivät yhdessä kahdessa ensimmäisessä Bridget Jones -elokuvassa, jotka saivat ensi-iltansa vuosina 2001 ja 2004. 

Elokuvassa pääroolia näytelleen Zellwegerin hahmo Bridget Jones oli toivottoman ihastunut Hugh Grantin näyttelemään Daniel Cleaveriin. 

Huolimatta yhteisestä menneisyydestä, Grant ei tunnistanut Zellwegeriä näyttelijättärestä otetusta tuoreesta kuvasta. 

Grant vieraili keskusteluohjelmassa, jossa käsiteltiin hänen vastanäyttelijöitään.

Näyttelijä myönsi heti alkuun, ettei hän pidä yhteyttä vastanäyttelijöihinsä ja aprikoi, että he kaikki todennäköisesti vihaavat häntä. 

Grantille näytettiin kuvia vastanäyttelijöidensä silmistä ja otsasta ja kuvissa esiintyivät esimerkiksi Drew Barrymoresta, Sarah Jessica Parkerista, Meryl Streepistä ja Julia Robertista

Kuvien joukossa oli myös Zellwegerin kasvot, mutta Grant möläytti, ettei tunnista häntä ennen kuin juontaja edes aloitti kysymyksiään. 

– Kuka on tuo, joka on toinen oikealla? En ole koskaan nähnytkään häntä. 

Pitkän ja kiusallisen arvuuttelun jälkeen juontaja päästi Grantin tuskistaan ja kertoi, että kuvassa on tämän vastanäyttelijä elokuvasta Bridget Jones. 

– Aaaah, Renee! Grant huokaa.

Zellweger on kokenut melkoisen muutoksen 2000-luvun alkupuolelta. Persoonallisista kasvonpiirteistään tunnettu Zellweger kohautti lokakuussa 2014 edustamalla lähes tunnistamattomana.

Zellweger on toistuvasti kieltänyt käyneensä kaunesleikkauksissa. Hän kirjoitti hiljattain kiivaan esseen The Huffington Postiin, jossa ihmetteli keskustelua, jota hänen ulkonäöstään käydään. 

– Ei sillä, että se olisi kenenkään asia, mutta en tehnyt päätöstä muokata kasvojani tai leikata silmiäni, Zellweger kirjoitti.

Lähde: DailyMail

Lue myös:

    Uusimmat