Mainos

Mika Kallio kommentoi dramaattista kaatumistaan: "Ei olisi voinut huonompaan paikkaan tulla"

5:39

Saksan kisaviikonlopun perjantain harjoituksissa loukkaantunut Mika Kallio ei osannut vielä sanoa kauan toipuminen kestää.

Mika Kallio kommentoi C Moren haastattelussa perjantain kaatumistaan. Kallion oli tarkoitus ajaa kauden kolmas MotoGP-luokan osakilpailunsa Saksassa, mutta harjoituksissa sattunut kaatuminen pilasi suunnitelmat.

- Ainakin kolme nivelsidettä meni kokonaan poikki ja ehkä jotain muutakin. Se selviää huomenna, kun pääsen tarkempiin tutkimuksiin, Kallio kertoi.

Suomalainen ei vielä tiedä, milloin pyörän selkään palaaminen on mahdollista. Seuraavan kerran Kallion oli tarkoitus ajaa Itävallassa neljän viikon kuluttua.

- Leikkaus näyttää olevan ainakin edessä ja toivottavasti saamme toipumisen käyntiin mahdollisimman nopeasti.  Näyttää kuitenkin siltä, että aika pitkään ollaan poissa pyörän selästä.

0:19

Kallion, 35, oli määrä ajaa tällä kaudella KTM:n tehdastallille viisi kilpailua MotoGP-luokassa.

- Ei tämä olisi huonompaan paikkaan voinut tulla. Vaikuttaako tämä sitten tulevaisuuden suunnitelmiin ja ensi vuoden kuvioihin, niin sitä on paha sanoa tässä vaiheessa, Kallio sanoi.

Suomalaiskuljettajan rooliin on tänä vuonna kuulunut testata tallin uusia osia ensimmäisenä, mikä on Kallion mielestä yksi syy viimeaikaisiin kaatumisiin.

- Vaikka itse olen ollut suhteellisen varma kuski kaatumisten suhteen, niin nyt niitä on käynyt aika paljon viime kuukausina. Se osoittaa mielestäni sen, että pyörän kanssa ei olla menty oikeaan suuntaan. Välillä on vaikea ymmärtää, mitä pyörä tekee, Kallio myönsi.

Kuuntele Kallion koko haastattelu artikkelin pääkuvan videolta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.