Mika Kallio hyökkää näytönhalua täynnä uuteen kisaviikonloppuun – "Tuloksellisesti yksi parhaista radoista"

Mika Kallio lähtee MotoGP-luokan Japanin osakilpailuun luottavaisin mielin, sillä hänellä on hyviä muistoja kyseiseltä radalta ajouransa varrelta.

KTM-tallissa ajava Kallio lähtee kauden neljänneksi viimeisen kilpailuun hyvillä mielin. Kesken kauden kisakuskin paikalle hypänneen suomalaistähden ajotuntuma ei ole vielä aivan paras mahdollinen, ja edellisestä Japanin vierailustakin on ehtinyt vierähtää jo hyvä tovi.

– Ei tietysti tule olemaan helppo alku. Tästä on vuosia aikaa, kun olen viimeksi ollut tällä radalla. Muistaakseni 2015 viimeksi. Tietysti tuttu paikka, mutta täytyy katsoa, kuinka tästä päästään vauhtiin.

Kallio saapuu kisapaikkakunnalle kuitenkin odottavaisin mielin, koska suomalaistähdellä on radalta hyviä muistoja. Kallio on uransa aikana noussut eri luokissa neljä kertaa palkintokorokkeelle Japanissa. Kallio odottaakin pystyvänsä haastamaan tallitoverinsa Pol Espargaron toden teolla viikonlopun aikana.

– Tämä on ollut hyvä paikka aina mulle. Tuloksellisesti ollut yksi parhaista radoista. Siinä mielessä odotukset ovat suhteellisen korkealla. Yritetään päästä hyvään vauhtiin heti ensimmäisistä treeneistä lähtien. Pitää nostaa panoksia ja yrittää saada homma toimimaan. 

Lue myös:

    Uusimmat