Mika Häkkisen ex-tallikaveri seurustelee nuoren ruotsalaismallin kanssa – ylpeili testosteronilla

Entinen F1-kuljettaja David Coulthard hehkutti tyttöystävältään saamaansa "raporttia" testosteronitasoistaan.

Mika Häkkisen entisenä tallikaverinakin muistettava Coulthard, 53, seurustelee itseään huomattavasti nuoremman ruotsalaismallin Sigrid Silversandin, 29, kanssa. F1-asiantuntijana nykyisin toimiva Coulthard sai Formula For Success -podcastia kanssaan juontavalta Eddie Jordanilta yhdessä jaksossa kysymyksen, mitä miehen tyttöystävä ajattelee hänen testosteronitasoistaan.

Coulthardin vastaus ei ollut varsinaisesti vaatimaton. 

– Sain sieltä ylistävän raportin ja myös lääkärintodistuksen. Testosteronini testattiin ja kuulun siltä osin ilmeisesti miesten korkeimpaan prosenttiin, britti sanaili.

Kalle Rovanperä, Mika Häkkinen ja David Coulthard vastakkain jääajokisassa – näin kävi 3:44
Katso: Kalle Rovanperä, Mika Häkkinen ja David Coulthard vastakkain jääajokisassa – ex-F1-tähtien naamat venähtivät: "Eikö hän jarruta?"

Coulthardin mukaan hänen adrenaliininsa olisi ollut urheilu-uran aikana niin korkealla, että testosteronia olisi lataantunut hänen kehoonsa.

– Siinä ei ole siis ongelmia.

Seksikommentti "paskapuhetta"

Mies sen sijaan kumosi aiemmin esittämän kommenttinsa siitä, että hän olisi ajanut nopeammin harrastettuaan seksiä ennen kilpailemista.

– Se oli tietysti vain paskapuhetta. En muista sanoneeni sitä, mutta se kuulostaa asialta, jonka olisin sanonut vain reaktion vuoksi.

Coulthard ajoi F1-sarjassa vuosina 1994–2008 ja voitti yhteensä 13 osakilpailua. Parhaimmillaan hän sijoittui MM-sarjassa toiseksi McLarenilla vuonna 2001.

Lue myös:

    Uusimmat