Mika Häkkinen julkaisi nostalgisen yhteiskuvan Michael Schumacherin kanssa – eräs yksityiskohta huvitti nyt ”Häkää”

Suzukan rata on erittäin mieluinen paikka Mika Häkkiselle, sillä suomalaiskuski juhli molempia maailmanmestaruuksiaan Japanin GP:n yhteydessä. F1-legenda ylsi urallaan palkintopallille Japanin GP:ssä peräti kuusi kertaa.

”Häkä” on nyt muistellut Instagramissa kauden 1996 Japanin GP:n riehakkaita juhlatunnelmia. Williamsin Damon Hill johti tuolloin alusta loppuun Suzukan radalla ja varmisti uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden. Häkkinen sijoittui kolmanneksi.

Häkkinen on julkaissut kuvan palkintoseremonioista. Otoksessa ovat Ferrarin Michael Schumacher, Williamsin pääsuunnittelija Adrian Newey, Damon Hill sekä Häkkinen itse.

Suomalaiskuski kiinnitti kuvatekstissä huomionsa siihen, että Schumacherin ja hänen kisahaalarit näyttivät varsin samanlaisilta. Osa sponsoreista oli samoja, ja molemmilla oli F1-sarjan silloisen rengasvalmistajan Goodyearin lippalakki.

– Suzuka 1996. Näyttää, että Michael ja minä olimme samassa tiimissä, heitti Häkkinen hymiöiden saattelemana.

Todellisuudessa Häkkisestä ja Schumacherista tuli seuraavien vuosien aikana kovia kilpakumppaneita, jotka taistelivat keskenään maailmanmestaruuksista.

Alla Häkkisen julkaisema kuva. Voit avata sen myös tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat