Miia Nuutila Ex-Onnelliset-sarjan luojasta: Voisin ylistää häntä vuorokauden putkeen

Ex-Onnellisia tähdittävä Miia Nuutila hehkuttaa sarjan luojaa, Johanna Vuoksenmaata. 

Maajussille morsian -ohjelman juontaja Miia Nuutila nähdään syksyllä myös toisessa MTV3-kanavan ohjelmassa. Nuutila tähdittää maanantaisin pyörivää Ex-Onnelliset-draamasarjaa.

Sarjassa nainen näyttelee juuri eronnutta Laura Kekkosta, joka muuttaa uudenlaiseen eronneille suunniteltuun eroasuntoon. Sarjan ideasta vastaa Johanna Vuoksenmaa, jonka kynästä syntyi myös suosittu Klikkaa mua.

– Johanna on ihan käsittämätön. Ei hän varmaan tajua sitä itsekään miten ihmeellinen hän on. Hän on niin omistautunut. Hän kirjoittaa alusta saakka ja ohjaa ja perehtyy, Nuutila kehuu. 

– Hän antaa eksakteja, hyviä ohjeita. Aina ennen kohtauksia hän tulee keskustelemaan. Ja hän keskustelee niin kauan kuin on aikaa.

Näyttelijättären mukaan Vuoksenmaan oli omistautunut kuvauksissa ja auttoi kaikin tavoin häntä. 

– Hyvä esimerkki Johannan omistautuneisuudesta on se, kun tein kohtausta, jossa puhun puhelimeen. Kuvauspaikalla olin minä, mutta se toisessa päässä oleva ihminen ei ollut paikalla. Johanna puhui minulle ne puhelut. Hän keskittyi siihen, niin että se todella auttoi hakemaan oikeaa tunnelmaa. Voisin ylistää häntä vaikka vuorokauden putkeen, Nuutila hehkuttaa. 

Ex-Onnelliset ei ole ensimmäinen sarja, jonka parissa kaksikko on työskennellyt. 

– Teimme menestyksekkään Tahdon asia -ohjelman, josta voitin Venla-palkinnon. Se oli vuonna 2005. Oli ihanaa, että hän soitti minulle 10 vuotta myöhemmin, ja saimme taas tehdä yhdessä töitä, Nuutila iloitsee. 

Ex-Onnelliset MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21

Lue myös:

    Uusimmat