Miesten Korisliiga vajaan kolmen viikon koronatauolle

Miesten Korisliigan runkosarja keskeytetään heikentyneen koronatilanteen takia vajaaksi kolmeksi viikoksi. Pelien on määrä jatkua 18. tammikuuta. Suomen cupin mitalipelit on määrä pelata kaavaillusti 14.–16. tammikuuta.

–  Tällä hetkellä koronatapauksia on useassa joukkueessa, ja niistä on seurannut koko joukkuetta koskevia karanteenipäätöksiä. Korisliigan johtoryhmä katsoo tartuntaketjujen katkaisemisen olevan ensisijaisen tärkeää kauden pelien jatkumisen turvaamiseksi, Koripalloliiton kilpailujohtaja Tom Westerholm sanoi liiton tiedotteessa.

Koripalloliiton mukaan tauon aikana pyritään katkaisemaan joukkueissa leviävät tartuntaketjut, vetäytymään joukkueina "kupliin" ja ottamaan kolmannet koronarokotteet, mikäli se on on rokoteohjelman mukaisten aikataulujen mukaan mahdollista.

Tauko venyttää samalla Korisliigan runkosarjan loppua, sillä päättymispäivä siirtyy tammikuun 22. päivästä helmikuun 5. päivälle. Jatkosarjat pelataan uudessa otteluohjelmassa 5. helmikuuta–23. maaliskuuta. Pudotuspelisarjojen alku 

Lue myös:

    Uusimmat