Mies uskoi Audinsa merkkihuollon käsiin – työntekijän törkeä temppu paljastui vasta 1,5 vuotta myöhemmin

0:40
Audi R8 repesi kahtia törmättyään pakettiautoon.

Audin merkkikorjaamon työntekijä luuli pääsevänsä tekosistaan kuin koira veräjästä, mutta toisin kävi.

Brittiläinen Dan Barnett kävi koeajamassa käytetyn Audi R8 -urheiluauton vuonna 2017. 42-vuotias mies vakuuttui hinnaltaan kuusinumeroisen auton suorituskyvystä ja kaikki vaikutti muutenkin olevan kunnossa, joten hän teki päätöksen auton ostamisesta.

Kun Barnett meni noutamaan autoa paria viikkoa myöhemmin, kaikki ei ollutkaan enää niin viimeisen päälle kunnossa. Auton takapuskuri oli ottanut osumaa, vanne oli naarmuilla ja kojelaudassakin erikoisia jälkiä.

Myyjäliike, Readingin Audi, vakuutti hoitavansa asian kuntoon, joten Barnett pisti puumerkkinsä papereihin.

Barnett joutui lopulta käyttämään auton kolmesti merkkihuollon korjattavana ja tappelemaan oikeuksistaan ennen kuin auto tuli kuntoon ja puskuri saatiin vaihdettua.

1,5 vuotta myöhemmin Barnett irrotti autonsa takapuskurin tehdäkseen siihen pari pientä korjausta aivan omatoimisesti. Hän ei ollut lainkaan varautunut siihen, mitä puskurin sisäpuolelta paljastuisi.

Muovisen puskurin sisäpinta oli töhritty täyteen Barnettia halventavia tekstejä, kuten "kunpa penikseni olisi yhtä peniksen muotoinen kuin autoni" ja "pidän munasta, mutta koska omani on niin pieni, ajan R8:lla".

Barnett kertoo revenneensä ensimmäiseksi nauramaan, mutta pian tunne muuttui suuttumukseksi.

– He vahingoittivat autoani ja luulivat selvinneensä siitä, Barnett kihisi.

Readingin Audi on pyytänyt tapahtunutta anteeksi. Se kertoo tutkivansa asiaa parhaillaan. Barnett ilmoitti ilkivallasta myös poliisille.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja