Mies uhkaili puukolla ravintolassa Turussa, ihmiset juoksivat hätääntyneinä pakoon – poliisi käskytti aseella uhaten

Lounais-Suomen poliisi kertoo ottaneensa kiinni puukolla ihmisiä uhkailleen miehen Turun keskustassa.

Poliisi sai eilen lauantaina puoli kymmenen aikaan illalla hälytyksen Turun Aurakadulle. Poliisipartio pääsi nopeasti kohteeseen.

Mies uhkaili ravintolassa puukolla asiakkaita. Poliisia kohti juoksi ravintolasta useita ihmisiä hätääntyneenä, sillä mies jahtasi heitä puukolla. 

Iltalehden ja Turun Sanomien tietojen mukaan kyseessä oli Hansa-korttelin Burger King -hampurilaisravintola. Poliisi ei ole vahvistanut lehtien tietoja. 

Poliisi oli varautunut voimakeinoin tilanteeseen, ja käskytti aseella uhaten miestä luopumaan puukosta. Rikoksesta epäilty luopui lopulta puukosta ja hänet otettiin kiinni ilman fyysistä vastarintaa. Poliisi on takavarikoinut epäillyn käyttäneen puukon.

Osa tapahtumapaikalla alaikäisiä

Asiasta on aloitettu esitutkinta, ja rikosnimike on tapon yritys sekä laiton uhkaus. Poliisin mukaan miehen epäillään yrittäneen lyödä ainakin yhtä ihmistä puukolla. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut fyysisesti tapahtumassa.

Esitutkinta on käynnistynyt ja siinä on useita asianomistajia, joista osa on poliisin mukaan alaikäisiä. Poliisin mukaan epäilty on täysi-ikäinen ja hänet on pidätetty.

Uutista päivitetty 24.7. kello 16.05.

Lue myös:

    Uusimmat