Mies salakuvasi naisia yökerhon vessassa – toinen oli lähes alasti

Mies tuomittiin salakatselusta tämän kuvattua älypuhelimellaan naisia yökerhon vessassa.

Tapaus sattui maaliskuussa vuonna 2022 Pirkanmaalla. Hän oli kuvannut kännykällä ravintolan wc-kopin oven ylitse samalla, kun kopissa kaksi naista oli tarpeillaan.

Naiset olivat huomanneet, että heihin oli kohdistettu puhelin wc-kopin reunan ylitse. Naisista toinen oli pukeutunut haalariasuun, jonka vuoksi hän oli lähes alasti käydessään pissalla.

Tämän jälkeen naiset todistivat miehen tulevan ulos viereisestä kopista. Järjestyksenvalvoja otti myöhemmin miehen henkilötiedot ylös.

Vuonna 1991 syntynyt mies tuomittiin 40 päiväsakon rangaistukseen salakatselusta. Hänen tuloillaan se tarkoitti 240 euron seuraamusta.

Oikeus määräsi miehen lisäksi maksamaan uhreille korvausta. Toiselle naiselle määrättiin maksettavaksi 600 euroa, toiselle 900.

Korvauksia korotti se, että naiset eivät voineet olla varmoja, onko kuvatallenne levinnyt eteenpäin tai ovatko he kuvissa hyvin tunnistettavissa. Toisen naisen korvausta korotettiin myös sillä perusteella, että hän oli lähes alaston tilanteessa.

Tuomio on lainvoimainen.

Tirskistelijä asensi kameran vessaan ja kuvasi satoja ihmisiä tarpeillaan Lappeenrannassa 1:21
Aiemmin kerroimme tapauksesta, jossa tirkistelijä asensi kameran ammattikorkeakoulun vessaan ja kuvasi satoja ihmisiä tarpeillaan Lappeenrannassa.

Lue myös:

    Uusimmat