Mainos

Mies palkkasi kuvaajan ikuistamaan kosintahetken – ammattilaiselta eeppinen moka: "Oletko varma, että kuvissa olimme me?"

Kuvaaja käytti kuusi tuntia ja 40 dollarin edestä bensaa ottaessaan 450 kuvaa täysin vääristä ihmisistä.

Toukokuussa 2017 amerikkalainen valokuvaaja Jacob Peters oli kuvauskeikalla. Miehen oli määrä kuvata piilosta kosinta, joka tapahtuisi paikallisella nähtävyydellä.

Aamukuudelta mies havaitsi pariskunnan saapuneen sovittuun paikkaan. Mies kosi, ja nainen vastasi "tahdon". Peters otti kuvat, pakkasi tavaransa ja vaelsi tunnin matkan takaisin autolleen.

Kaikki oli sujunut upeasti. Paitsi, että pariskunta oli väärä.

Kotona Peters lähetti parille onnittelut ja meni torkuille. Herättyään hän havaitsi saaneensa aamuiselta asiakkaaltaan tekstiviestin. "Olen hämmentynyt", viestissä luki, "emme koskaan nähneet sinua ja tulimme vähän myöhässä, oletko varma, että kuvissa olimme me?"

Kävi ilmi, että Peters oli kuvannut aivan väärää pariskuntaa. Hän käytti kuusi tuntia ja 40 dollarin edestä bensaa ottaessaan 450 kuvaa täysin vääristä ihmisistä, kertoo Petapixel-sivusto.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Aluksi Peters oli harmissaan ja saattoi vain kuvitella, millaisena kyttääjänä kuviin joutunut pari häntä piti. Sitten hän alkoi pohtia, että pari kenties haluaisi kuvat itselleen. Hän lisäsi ne Facebookiin etsintäkuulutuksen kera.

Kuin ihmeen kaupalla pariskunta löytyi – neljässä tunnissa! He asuvat Dallasissa, ja saivat linkin kuviin. Pari oli luonnollisesti mielissään tilanteesta.

Peters aikoo ottaa romanttisia kuvia oikeista asiakkaistaan korvaukseksi siitä, etteivät he saaneet kosinnasta yhtään kuvaa.


***

0:54

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja