Mies muilutti liian lihavan kissansa lentokoneen ykkösluokkaan Venäjällä – viekas huijaus paljastui ja Aeroflot vei rangaistuksena lentopisteet

Ylipainoisen kissansa lentokoneen matkustamoon puljannut mies on noussut eläinystävien sankariksi Venäjällä.

Mihail Galinin oli tarkoitus matkustaa Aeroflotin lennolla Moskovasta Vladivostokiin, kun Moskovan kentällä paljastui, ettei hänen Viktor-kissansa pääsisi koneen matkustamoon. Aeroflotin sääntöjen mukaan yli kahdeksan kilon painoisten lemmikkien pitää matkustaa ruumassa. Punnituksessa selvisi, että Viktor-kissa oli lihonut kymmenkiloiseksi, Galin kirjoittaa laajasti levinneessä Facebook-päivityksessään.

Galin ei suostunut laittamaan rakasta lemmikkiään ruumaan, vaan jätti lennon väliin ja päätti hankkia hoikemman kissan esiintymään Viktorina punnitusta varten. Seuraavana päivänä Galin palasi kentälle mukanaan toinen, painovaatimukset täyttävä kissa. Kun korvaava katti oli läpäissyt punnituksen, Galin palautti sen omistajilleen ja nousi koneeseen Viktorin kanssa.

Paljasti tempun somessa

Galinin huijaus olisi jäänyt Aeroflotilta todennäköisesti huomaamatta, ellei hän olisi itse kertonut asiasta Facebookissa. Päivitykseensä Galin liitti myös kuvan, jossa Viktor makoilee lentokoneen ykkösluokassa samppanjalasin kanssa.

Galinin päivitys keräsi runsaasti ihastelevia kommentteja, mutta Aeroflotia ei naurattanut. Yhtiö tarkisti lentokentän turvakameratallenteet, joissa kissahuijaus näkyi. Rangaistuksena Aeroflot poisti Galinin kanta-asiakasohjelmastaan ja nollasi kaikki hänelle kertyneet lentopisteet, joita joidenkin tietojen mukaan oli runsaasti.

Sosiaalisessa mediassa Aeroflotin toiminta on tuomittu ja sitä on syytetty muun muassa ylipainoisten syrjinnästä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja