Mainos

Mies kateissa - poliisi tutkii muuttiko hän Thaimaahan

Poliisi etsii edelleen joulukuun alussa kadonnutta sipoolaista Seppo Tapio Tirkkosta.

Hänet on viimeksi nähty kotonaan Sipoon Herralantiellä 7. joulukuuta. Seuraava mahdollinen havainto Tirkkosesta on Porvoossa 8. joulukuuta Nimbuksen talossa. Tämän jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Tirkkonen on syntynyt vuonna 1961. Hän on 177 cm pitkä ja hän painaa noin 80-90 kg.

Sepon vartalo on poliisin mukaan tanakka, hänen otsansa ja päälakensa on kalju. Hänen vaatetuksestaan ei ole tarkkoja tietoja.

Seppo Tirkkonen oli viime aikoina suunnitellut myyvänsä talonsa Sipoossa ja muuttavansa Thaimaahan. Poliisi on kuitenkin tarkistanut asian, eikä miehen tiedetä saapuneen maahan. Ulkomaille lähdön mahdollisuutta ei ole kuitenkaan voitu täysin poissulkea.

Seppo on mahdollisesti ottanut lähtiessään mukaansa ainakin jonkin verran omaisuutta. Seppo ei ollut kertonut omaisilleen viimehetken suunnitelmistaan. Miehen nopea lähtö ja katoaminen on tullut kaikille yllätyksenä.

Poliisilla on kuitenkin syytä epäillä, että miehen poistuessa asunnostaan hän on suunnannut itään, mahdollisesti Kotkaan tai Kouvolaan.

Sepon viimehetkiset teot ennen katoamista antavat poliisille aihetta epäillä myös muita vaihtoehtoja kuin vapaaehtoinen katoaminen, eikä rikoksen mahdollisuutta voida täysin poissulkea. Miehen puhelin on lakannut toimimasta joulukuun 8. päivä.

Poliisi pyytää jotain Seppo Tirkkosesta tietäviä ottamaan yhteyttä Porvoon poliisiasemalle tutkijoille p. 071 873 8735 ja 071 873 8729 tai lähimmälle poliisiasemalle.

Kaikki pienemmätkin vihjeet voivat olla tärkeitä jutun selvittämisessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.