Mies jäi puristuksiin katolleen kipanneen Jeepin alle – painonnostajan ripeä toiminta pelasti hengen

4:08
Sokea mies hyppäsi urheiluauton rattiin – huima kierros legendaarisella radalla

Uutiskanava WXYZ Detroit kertoo uskomattomasta tapauksesta, jossa painonnostaja pelasti miehen hengen nostamalla auton tämän päältä.

Painonnostaja Ryan Belcherin toimintaa ylistetään. Detroitilaismies oli viime torstaina töissä aivan normaaliin tapaan, kun hän kuuli ulkoa kovan rysäyksen ja meni ikkunaan katsomaan, mistä oli kyse.

Hän huomasi, että kolariin joutunut auto oli kääntynyt katolleen, ja ympärille kerääntyi ihmisiä. Belcher ei jäänyt miettimään tilanteessa, vaan ryntäsi ulos auttamaan.

Hän pysähtyi ensin auttamaan veristä naista, joka kuitenkin vakuutti olevansa kunnossa. Silloin hän huomasi miehen, joka oli jäänyt vyötäröstään alaspäin katolleen kääntyneen auton alle, ja Belcher tiesi, että aikaa ei olisi hukattavaksi sekuntiakaan.

Hän tarttui suurikokoiseen Jeep Grand Cherokeehen ja nosti autoa sen verran, että puristuksissa ollut mies saatiin vapautettua maasturin alta. Belcher ei omien sanojensa mukaan halunnut edes ajatella, kuinka paljon auto painoi.

– Minä vain nostin ja työnsin autoa kaikilla voimillani, hän kertoo.

Belcher kävi myöhemmin tapaamassa miestä sairaalassa. Kävi ilmi, että tämä oli Belcherin avusta huolimatta halvaantunut vyötäröstä alaspäin. Sairaalan henkilökunta kuitenkin totesi painonnostajalle, että ilman hänen apuaan mies olisi menehtynyt.

Lähde: WXYZ Detroit

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja