Mainos

Mies heräsi outoihin ääniin – terassilta löytyi todellinen yllätys

Tämä näky sai juuri sängystä ylös nousseen miehen hieraisemaan silmiään kerran jos toisenkin. Näkikö hän todella oikein? 

Alaskalainen Tim Newton asuu suuren luontoalueen reunalla ja on näin ollen tottunut luonnon läsnäoloon, mutta eräs näky sai jopa tämän eläinystävän hämilleen. 

Eräänä aamuna Newton heräsi nimittäin outoihin ääniin, jotka kuulostivat tulevan aivan hänen ulko-oveltaan, ja mies nousikin välittömästi ylös tarkastamaan asian. Mikään ei valmistanut miestä siihen näkyyn, mikä häntä oikein odotti. Newton löysi nimittäin terassiltaan ilvesperheen, jolla oli selvästi aamuinen leikkituokio käynnissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Erikoista tapauksessa on se, että ilvekset kiertävät ihmiset tyypillisesti kaukaa, ja Newton kertoo nähneensä niitä luonnossa itsekin vain muutaman kerran aikaisemmin. Se, että iso ilvesperhe oli tullut hänen terassillaan, antoi valokuvaajalle mahdollisuuden, jota hän ei halunnut missään nimessä ohittaa.

Mies juoksi hakemaan kameransa ja sai napattua ilvesperheen leikeistä kuvia ilman, että eläimet tuntuivat edes huomaavan häntä. Ilvesemo jopa kutsui seitsemän pentuaan riviin aivan lasisen oven eteenn, jossa Newton kameroineen seisoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ihmeellistä Alaskan villielämää!  Ne jatkoivat juoksentelua ja leikkimistä terassillamme ja sitten pihassamme, Newton kirjoitti Facebookissa erikoisen tapahtuman jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Metro

***

0:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.