Mainos

Mies ampui itseään laittomalla kynäpistoolilla rintaan – tuomittiin 160 tunniksi yhdyskuntapalveluun

Porilaismies ampui itsään omavalmisteisella kynäpistoolilla rintaan Porissa viime vuoden joulukuussa. Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi hänet törkeästä ampuma-aserikoksesta.

Poliisille mies oli kertonut kyyristyneensä television eteen, kun pilottitakin sisätaskussa ollut kynäpistooli oli lauennut. Hän kertoi ostaneensa aseen noin vuoden ennen tapahtumaa, ja ampuneensa sillä muutamia kertoja.

Poliisi löysi tapauksen yhteydessä miehen hallusta lisäksi 69 aseeseen sopivaa patruunaa. Pistooli katsottiin erityisen vaaralliseksi, sillä se oli naamioitu muuksi kuin ampuma-aseeksi. Lisäksi mies säilytti sitä huolimattomasti, mistä vahinkolaukaus oli selvä merkki. Näiden syiden vuoksi teko katsottiin törkeäksi.

Mies tuomittiin 6 kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Mies katsottiin kuitenkin soveltuvaksi yhdyskuntapalveluun, joten hänen tuomittiin vankeuden sijasta 160 tunniksi yhdyskuntapalveluun. Tuomiossa on mukana näpistys, jossa mies vei naisen kanssa Sale-myymälästä yli 300 euron arvosta tupakka-askeja tupakkahyllyn täyttöpussista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.